Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

Македонец

мразам патетика во натпис
ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО ЗОРАНЧО ЕЛЕНА СО ДЕЦАТА БАБАТА СТАНКА И ЦЕЛО СЕЛО СТОЈМИРОВО.ДА ЖИВЕЕ ВЛАДАТА.КЕ ДОЈДЕМЕ ЗА ПРАЗНИКО ПОЗДРАВИ


Инаку не е лошо да намалите treble,бидејќи многу шум се осеќа на високите тонови од песните.
 
одлична идеја и се надевам реализација за радиово(y)
се надевам дека покрај музикава ќе има и емисии како што пишува во воведниот пост,само напред
 

STEALTH

God is a DJ
"Полноќни разговори" со Sussaro

"Директно во срце" со Стеф

"Кајганиху" со Let 3

"Деновиве пред години..." со чичко Anco

"Илјада зошто - илјада затоа" со PurplePuma

"Петочен лет од четири до пет" со dobro poznat

"Mалку поинаква приказна" со Шкорпион

"Братство - единство" со Дарди

"Утринско матење" со тапа фраер
 

bebush

Portable Heater

КвикСилвер

Модератор
Late night со Саладин.

Знам дека се е ова тест сега за сега, ама се пријавувам за транс, рок и олд скул рап.

И дај пер, смени тоа никот:coffee:
 

Acid

Администратор
ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО ЗОРАНЧО ЕЛЕНА СО ДЕЦАТА БАБАТА СТАНКА И ЦЕЛО СЕЛО СТОЈМИРОВО.ДА ЖИВЕЕ ВЛАДАТА.КЕ ДОЈДЕМЕ ЗА ПРАЗНИКО ПОЗДРАВИ


Инаку не е лошо да намалите treble,бидејќи многу шум се осеќа на високите тонови од песните.
Намали си ти. Ние ги стримаме песните како што се снимени, односно целиот raw фајл, без никакви подесувња од наша страна :)
А ќе има приказни од типот на балканска е -банка ? :D
Кајгана матине, пошто Кајгана матиме :)
 
Аирлија работа. Секоја чес на идеата и на реализацијата. Се надевам дека ке се развива според планот и нема да биде само на музика туку дека ке има и други работи. Па здравје до година и телевизија да дочекаме :cuc:.
 

Македонец

мразам патетика во натпис
Намали си ти. Ние ги стримаме песните како што се снимени, односно целиот raw фајл, без никакви подесувња од наша страна :)
Абе не зезај,на шо да намалам ја treble.И ја Raw ги слушам директно на сараунд.

Види таму ако имате еквилајзер нешто такви подесувања мора да има treble.
 

Маркетинг

Нови теми

На врв