Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се пријавувам за миксови од областа на хаус/транс... генерално електронска музика, ако има потреба тука сум

Еве нешто мое

https://soundcloud.com/zozonce/zozon-sessions-058

Oн-топик - @Bidikov pusti pusti srce :icon_lol:

ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО ЗОРАНЧО ЕЛЕНА СО ДЕЦАТА БАБАТА СТАНКА И ЦЕЛО СЕЛО СТОЈМИРОВО.ДА ЖИВЕЕ ВЛАДАТА.КЕ ДОЈДЕМЕ ЗА ПРАЗНИКО ПОЗДРАВИ

Инаку не е лошо да намалите treble,бидејќи многу шум се осеќа на високите тонови од песните.

одлична идеја и се надевам реализација за радиово(y)
се надевам дека покрај музикава ќе има и емисии како што пишува во воведниот пост,само напред

"Полноќни разговори" со Sussaro

"Директно во срце" со Стеф

"Кајганиху" со Let 3

"Деновиве пред години..." со чичко Anco

"Илјада зошто - илјада затоа" со PurplePuma

"Петочен лет од четири до пет" со dobro poznat

"Mалку поинаква приказна" со Шкорпион

"Братство - единство" со Дарди

"Утринско матење" со тапа фраер

Late night со Саладин.

Знам дека се е ова тест сега за сега, ама се пријавувам за транс, рок и олд скул рап.

И дај пер, смени тоа никот:coffee:

ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО ЗОРАНЧО ЕЛЕНА СО ДЕЦАТА БАБАТА СТАНКА И ЦЕЛО СЕЛО СТОЈМИРОВО.ДА ЖИВЕЕ ВЛАДАТА.КЕ ДОЈДЕМЕ ЗА ПРАЗНИКО ПОЗДРАВИ

Инаку не е лошо да намалите treble,бидејќи многу шум се осеќа на високите тонови од песните.
Намали си ти. Ние ги стримаме песните како што се снимени, односно целиот raw фајл, без никакви подесувња од наша страна :)
А ќе има приказни од типот на балканска е -банка ? :D
Кајгана матине, пошто Кајгана матиме :)

Аирлија работа. Секоја чес на идеата и на реализацијата. Се надевам дека ке се развива според планот и нема да биде само на музика туку дека ке има и други работи. Па здравје до година и телевизија да дочекаме :cuc:.

Намали си ти. Ние ги стримаме песните како што се снимени, односно целиот raw фајл, без никакви подесувња од наша страна :)

Абе не зезај,на шо да намалам ја treble.И ја Raw ги слушам директно на сараунд.

Види таму ако имате еквилајзер нешто такви подесувања мора да има treble.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom