- Член од
- 16 октомври 2014
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 50
[DOUBLEPOST=1414060378][/DOUBLEPOST]
Последно уредено:
Me ostavi bez zborovi ... ova go cekav ... respekt drugarceНе можам да одговорам конкретно на насловов, бидејќи со сега на ниедна песна не сум пуштил солза. Имало песни кои пробудиле силна емоција кај мене, песни што ептен ме допреле, имало песни што душа ми распарчале, се е до тоа колку си емоционално силен. Еве би издвоил неколку, нема да ставам медиа линкови да не пренатрупам и да не стане мојот пост не прегледен.
Deep Purple - Solider of Fortune
Pink Floyd - Comfortably Numb
Eric Clapton - Tears in Heaven
The Fray - How to Save a Life
The Rolling Stones - Angie
The Rolling Stones - Wild Horses
Guns N' Roses - November Rain
Evanescence - My Immortal
Led Zeppelin - All of my Love
The Smiths - How Soon is Now?
Gary Jules - Mad World
Sonata Arctica - Shy
Edgar Winter - Dying To Live
ако си за нешто ex yu
Indexi - Balada
Indexi - Sanjam
Indexi - Zute Dunje
Đorđe Balašević - Ne lomite mi bagrenje
Prljavo kazaliste - Tu noc kad si se udavala
Riblja Corba-Poslednja pesma o tebi
Riblja Corba - Kad Hodas
ако си за љубовни балади
Bon Jovi - Always
Bon Jovi - In These Arms
Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing
Bryan Adams - Heaven
Richard Marx - Right Here Waiting For You
Michael Bolton - How am I supposed to live without you
Bon Jovi - Never Say Goodbye
Еве и рап длабоки песни
Marchelo - Pismo Bratu
Marchelo - Suze
Frenkie - Izgubljeni Snovi
Connect - Ako umrem sutra
Flipsyde - Happy Birthday
Eminem - Mockingbird
2pac - Dear Mama
Deniro - Natasa
Vinnie Paz - Same Story
Ако ми текне на уште некоја ќе ја додадам
Јас како што гледам темава е "Песни за плачење". Не може ти да наметнуваш мислење на кои песни се плаче, а на кои не. Секој на различна си плаче, и тебе тоа не треба воопшто да те засега.E bas neznam sto sakate da postignete so pesnive? Da dokazete deka ste interesni, ili toa deka mora segde da se lupne nesto bez razlika dali imate pojma ili nemate ... Bezveze
Znaci na temata od stranata pisav (samo rock)Јас како што гледам темава е "Песни за плачење". Не може ти да наметнуваш мислење на кои песни се плаче, а на кои не. Секој на различна си плаче, и тебе тоа не треба воопшто да те засега.
Знам дека си тажна. Претпоставувам си раскинала со дечкото. Но верувај, тажни песни нема да придонесат да се чувствуваш подобро. Тебе младо дамо ти е потребно лале. Само лалето може да ја врати насмевката на твоето лице.
Во наслов требало да додадеш: (само рок). Не секој ја чита темата од почеток.Znaci na temata od stranata pisav (samo rock)
Inace ne sum raskinala so nikogo nego ednostavno sakam takvi pesni ...
pa vidi ja sum na forumov nedela dena ... i kako sto vidov skoro nikoj gi nema staveno pravila na naslovot ... pa taka i jas napraviv izviniВо наслов требало да додадеш: (само рок). Не секој ја чита темата од почеток.