Партнерот ми е од село, што да правам?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Каде живеете?

• Град

Гласови: 322 78,5%
  • Село

Гласови: 88 21,5%

• Вкупно гласачи
    410
Зошто анкетата е смешна? Зар не би требала да има поинакво прашање?

Авторот сакал нешто да каже, ама не докажал..:D

Во врска со прашањето "Партнерот ми е од село, што да правам?", мислам дека најадекватниот одговор би бил "Купете си нива". :toe:

абе ајде бе... ова го стави како тема на форумов. имаш пиштол или да ти позајмам секира ???

Зошто анкетата е смешна? Зар не би требала да има поинакво прашање?

Да се банираат од тема тие што се од село. Дискриминација до јаја!

Научи да сукаш зелник.
Хахаха, ме насмеа бе човек. Е шо да прави де :D Од село е ама ако е добар и вреди за 50 од град зошто да не. Јас мислам дека местото на живеење не е важна работа за добра врска :)

Старите не за џабе рекле:
Куче да е од фамилија да е.
Па така и дечкото, може од село да е девојчето ама од фамилија да е, а може и од град да е и џип мерцедес да има ама "златото и сјаи зборои чиста нула" Милчо Манчевски

Старите не за џабе рекле:
Куче да е од фамилија да е.
Па така и дечкото, може од село да е девојчето ама од фамилија да е, а може и од град да е и џип мерцедес да има ама "златото и сјаи зборои чиста нула" Милчо Манчевски
True..true :)

Девојките од село се со мустаци и имаат црно под ноктите...

нишо бате, зелник ќе праиш, а повремено и малиџано‘...

А ти бидејќи си од град, ќе ја однесиш фино лепо на маникир, педикир и козметичар и завршена работа.

Абе јас знаеш колку ламји сум отепал за да оженам некоја селска мома...Се сеќавам еднаш ( без лутиш на Радовишани) излегуваме у Радовиш и до нас девојчиња топ, самовили од рајот. Муабетот им одеше некако вака

- "Леле рацете ми испукаа, од копањето на патлиџано. Шо крема се мачкаш"

- Бекутан ма нема ништо поарно. Него знаеш шо нашио патлиџан нешо не го бива , вашио гледам машала едар, со шо го прскате..."

Ми се свиѓа ко се водат вакви агрономски теми на излегување а у позадина ти оди Swedish house mafia, а за да и се пуштиш мора да знаеш некој козачки танц... Јбг селска мома е најпаметно нешо кој сака и како сака може да тропа,

Партнерката ми е од Македонија.......што да ПРАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom