Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете ли каде има наочари кои заштитуваат од зрачењето на компјутер/таблер/телефон и која е нивната цена отприлика. Фала однапред.

Во оптика, толку е тешко да идете и да прашате? Различни модели, различни цени.

Поларизирани очила за сонце од алиекспрес сте земале некој, задоволни, незадоволни?
Низ Македонијава поасолни тешко под 3000 денари да се најдат, ваму гледам дека има модели со позитивни рецензии и за по 20 долари, или дајте некоја друга страна за онлајн нарачки со подобар квалитет.

Поларизирани очила за сонце од алиекспрес сте земале некој, задоволни, незадоволни?
Низ Македонијава поасолни тешко под 3000 денари да се најдат, ваму гледам дека има модели со позитивни рецензии и за по 20 долари, или дајте некоја друга страна за онлајн нарачки со подобар квалитет.
Дoбри се, aмa не oчекувaј некoј квaлитет. Нaјчестo стрaдaaт рaмките

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Барај Veithdia, јас зедов, 14 долари, и сум задоволен, иако носам наочари со диоптер тие воопшто не ми ги умараат очиве кога ги носам.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Здраво на сите,

Каде во Скопје вршат поправка на рамки за очила?
Конкретно, скршен е оној метален држач кој што со гумичка лежи на носот.

Благодарам однапред

Од Али Експрес не очекувај квалитет. Можеби очилата ќе бидат поларизирани но никад нема да знаеш дали имаат UV 400 стандард за филтер со што ги прави опасни за употреба. Леќата ти се шири од затемнетото стакло а без филтер UV зраците си минат.

Барај боље увоз од сериозна фирма со
C E сертификат.

Од Али Експрес не очекувај квалитет. Можеби очилата ќе бидат поларизирани но никад нема да знаеш дали имаат UV 400 стандард за филтер со што ги прави опасни за употреба. Леќата ти се шири од затемнетото стакло а без филтер UV зраците си минат.

Барај боље увоз од сериозна фирма со
C E сертификат.
Друже како го ископа постов од 2018та :D
2 пара купив и ги загинав оттогаш, не зедов инаку од Аљи, не ми се експериментираше :D

Искуство некој со овие луксор оптик?
Сите Реј Бан по 5900 сите модели неделава, некако евтино, и плус сумљиво ми е фиксна цена за сите модели.

Продавам оригинални очила за сонце Marc Jacobs:

Attachments

• Snapchat-441034135.jpg
    Snapchat-441034135.jpg
    199 KB · Прегледи: 20

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom