Осми март- осум мрачни женски биографии

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
493
Поени од реакции
317
Може, ако дигнам глава од бановите на Луси. Двапати во два месеци а за тоа време увоз на пациентки од Фемина и нивно толерирање како да се живи светици...
Еве понатаму ќе продолжиме во домашни услови со женичката НН, не ни кажуваат каде во Македонија ова се случило, непознат сторител, посвоила три деца од семејство склоно кон насилство и најстарата од трите (14-годишно девојче) ја присилувала на проституција. Ѝ се заканувала дека ако не се проституира ќе ги врати и неа и братчето и сестричето назад кај ненормалното семејство или во дом за напуштени деца:



https://republika.mk/vesti/crna-hronika/go-posvoila-pa-go-prodavala-14-godishnoto-devojche-detali-za-trgovijata-so-detsa-vo-makedonija/

Зимоска се пењавеа форумскиве феминистици кога беа фатиле некој педофил во Велес кој подведувал малолетно девојче и што ќе му направеле нему и како требало да се врати смртната казна итн. А сега кога жена е подведувач, од феминистичкиот табор- мукла!
Pocekaj ima vreme do nareden 8mi mart ;)
 
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.455
... Зимоска се пењавеа форумскиве феминистици кога беа фатиле некој педофил во Велес кој подведувал малолетно девојче и што ќе му направеле нему и како требало да се врати смртната казна итн. А сега кога жена е подведувач, од феминистичкиот табор- мукла!
Досега, месеци подоцна, ниедна штикла нема ништо напишано во осуда на насилников.
 
Член од
5 март 2023
Мислења
398
Поени од реакции
1.536

Бритни Замора, учителка во основно училиште во САД, обвинета и осудена на казна затвор од 20 години за grooming и sexual assault на малолетно момче од 13 год во 2017 год. Сега жените ќе речат "му се остварил сонот на малиот да има секс со учителката". СЕКОЈ СЕКСУАЛЕН ОДНОС СО МАЛОЛЕТНО ЛИЦЕ Е КРИВИЧНО ДЕЛО И ТРЕБА СООДВЕТНО ДА СЕ САНКЦИОНИРА, ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ ДА БЕШЕ МАЖ НАПАЃАЧОТ А МАЛО ДЕВОЈЧЕ ЖРТВАТА, МАЖОТ ЌЕ ДОБИЕШЕ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР А ВАКА САМО 20 ГОДИНИ.




Сопруга нарачува убиство на својот сопруг не знаејќи дека комуницира со undercover полицаец и се е снимено.



Повторно учителка во основно......... Овојпат си се слика за OnlyFans во просториите на училиштето
 

Kajgana Shop

На врв Bottom