- Член од
- 13 јануари 2015
- Мислења
- 814
- Поени од реакции
- 276
Знае ли некој кога би требало да има конкурс за во МВР?
да тие без врскиОстанаа ли уличари што не се полицајци?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
https://mvr.gov.mk/vest/9350?fbclid=IwAR2DORFyg0a8OLu5lfs4WdV9mTmvVv1DyMW0kaR7spFEmUSr8fBETXWclqcЗнае ли некој кога би требало да има конкурс за во МВР?
Ајде навалете! Полициска држава.
De be tipa za stoj4o debelio najde da klevetes tuka bree radoviska rabota razbirasВо градот кај што живеам примија на работа во МВР аптекар со завршено средно фармација-и тоа како инспектор!!
Мајка му тогаш беше пратеничка од сдс во ебеното Собрание и го вработи гудето во МВР,според мене тоа е уште потврда во каква вукојебина од држава и систем се има претворено Македонија! Ова е и срам за МВР како институција а и за комплетната џандарска професија!
Не може да го примат како инспектор ако е само со средно, ама 90% од полицајците во меѓувреме си купија дипломи така да..Во градот кај што живеам примија на работа во МВР аптекар со завршено средно фармација-и тоа како инспектор!!
Мајка му тогаш беше пратеничка од сдс во ебеното Собрание и го вработи гудето во МВР,според мене тоа е уште потврда во каква вукојебина од држава и систем се има претворено Македонија! Ова е и срам за МВР како институција а и за комплетната џандарска професија!
А што треба? Да молчиме за оваквите девијации во државава? Стојчо е срам за полицијата како институцијаDe be tipa za stoj4o debelio najde da klevetes tuka bree radoviska rabota razbiras
Si kupija diplomi kako sto si go kupija rabotnoto mesto policaecНе може да го примат како инспектор ако е само со средно, ама 90% од полицајците во меѓувреме си купија дипломи така да..