"Огласи" за работа

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.109
Фамилија бара бебиситерка?
Да не се лажеме...


хахахахахааааааааааааа:pos:
Firma "Telebroker dooel" iz Skoplja traži 70 novih Call Centar agenata sa dobrim poznavanjem srpskog, nemačkog, albanskog, turskog, francuskog ili italijanskog jezika za rad u oblasti tele-prodaje. Traže se takodje novinari, finansijski organizatori i administrativno osoblje. Iskoristite svoju šansu da nas uverite u svoj talenat!

Radno mesto: Bit Pazar
Radno vreme: 11:00 - 20:00 h

Pošaljite svoj CV na sledeću adresu: zoran.golubovic@econotip.ch. Biće nam drago da Vas upoznamo u direktnom razgovoru u našoj centrali u Kiseloj Vodi.
http://www.facebook.com/najdirabota
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Daj prijavuvajte negde vakvi oglasi da ne se izlaze nekoja naivna.
 
Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.630
До кога ќе седат дома и плата ќе земат ?

НОВИ 118 ВРАБОТУВАЊА ВО АДМИНИСТРАЦИЈАТА ПО РАМКОВЕН



Нови 118 службеници ќе се вработат во Секретаријатот за спроведување на Рамковниот договор. Како што претходно пишуваше „Капитал“, дека се подготвува оглас за околу 200 нови вработувања, во петокот доцна попладнето, на интернет-страницата на Агенцијата за администрација е објавен оглас за нови 118 вработувања по Рамковен. Ваквиот оглас е дел од Стратегијата на Секретаријатот за вработување на службеници со кои ќе се исполни утврдената квота од 25% вработени во администрација по етничка основа.
Притоа, ваквата одлука доаѓа во услови кога македонската економија и официјално влезе во рецесија. И додека државите од регионот со рецесијата се спревуваат преку отпуштање службеници од администрацијата, (конкретно Хрватска најави отпуштање на 10.000 вработени, претходно тоа го најавија и Србија и Словенија), министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, е дециден:„Не планираме отпуштања во администрацијата“, кратко одговори министерот Ивановски одговорајќи на прашањето на „Капитал“ дали и земјава размислува за намалување на администрацијата како мерка за справување со кризата.

http://prijava.aa.mk/application.aspx
 

Kajgana Shop

На врв Bottom