Нешто за Србите

• Креатор на темата Креатор на темата ВМРО
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A vo Albanija ima 300 iljadi Makedonci i 200 iljadi Grci(Cigani).Koga ke razmislis i vie imate pogolemi cigani od Srbite.

:) a kaj se tie na primer, zosto ne izbraa svoj gradonacalnik , kako sto go izbraa onoj Edmond Temelko, zosto ne se zobiraat, zosto voopsto ne doagjaat tuka, zosto ne protestiraat, zosto ne se javuvaat nekogas da gi vidime i nie kaj se sto se, 300 iljadi e golema brojka be Fililpe kako da te narecam makedonski ili....

:) a kaj se tie na primer, zosto ne izbraa svoj gradonacalnik , kako sto go izbraa onoj Edmond Temelko, zosto ne se zobiraat, zosto voopsto ne doagjaat tuka, zosto ne protestiraat, zosto ne se javuvaat nekogas da gi vidime i nie kaj se sto se, 300 iljadi e golema brojka be Fililpe kako da te narecam makedonski ili....
Zosto da protestiraat ?!?!?!?!?! Toa nese primitivci kako vas... Makedonija vi dade sekakvi covecki prava sto moze da im se dade na nekoe malcinstvo vo nekoja drzava i vie - povtrorno konflikti i teroristicki napadi... Toa samo primitiven narod moze da go pravi... Inaku bi protestirale sigurno uslovite za zivot tamo kaj vas ne i se "cvekje" ama toa bi go napravile na civiliziran covecki naci !!! Inaku postoi taa brojka od 300 000... Samo gledaj si ja ti doma bratucedka ti ovaj... zena ti i ne se sekiraj za niv !!

ne samo mojata sto ja gledam , tuku i tvojata da ti kazam pravo, ne mi se mesaj vo privaten zivot more tokmak, da ne ti ispadne krivo nesto slucajno
I ne e primitivizam da se protestira, naprotiv toa e del od demokratijata, niz cel svet se protestira, a toa sto vo tvojata rusija, pardon srbija na protestite pukate so tenkovi , toa e primitivizam , jazno li ti e
Gledaj vo Francija, New york , Germania, nasekade ima strajk , protesti, sto znaes ti sto e toa

pa da de na toa i jas mislev, na ciganite, vo srbija ima 250 iljadi cigani, sto se bunis tolku , ne li si znael , samo vo Nish ima 10 iljadi, strasno deluvaat

Сакам да питам - верно ли е дека у белград имало 100 000 китајци?
Четох го у еден веб сајт.

Zosto da protestiraat ?!?!?!?!?! Toa nese primitivci kako vas... Makedonija vi dade sekakvi covecki prava sto moze da im se dade na nekoe malcinstvo vo nekoja drzava i vie - povtrorno konflikti i teroristicki napadi... Toa samo primitiven narod moze da go pravi... Inaku bi protestirale sigurno uslovite za zivot tamo kaj vas ne i se "cvekje" ama toa bi go napravile na civiliziran covecki naci !!! Inaku postoi taa brojka od 300 000... Samo gledaj si ja ti doma bratucedka ti ovaj... zena ti i ne se sekiraj za niv !!
picka li ti mater ti si srbin so kur zboris za makedonija...?

Na Šiptarsku glavu mušku greh bi bio dići pušku nožem ide mnogo bolje jer se stoka nožem kolje:pos2: :pos2:

na kutrite srbi samo prazni zborovi im ostanaa....
te pozdravuvam so pesnava

picka li ti mater ti si srbin so kur zboris za makedonija...?
Skednija od kade znaes deka sum Srbin ?! Od izvori bliski na vladata ?!
Ja na tebe ne moram da ti se pravdam samo me nervira toa sto Ste dosle od tri p***i materini i mi se pravite starosedelci ovde na Balkanot... Odete si od tuka i nosete si ja verata so vas... ! :helou:

охоо

охоо, Зевсе пиле шарено, как е? Миналата седмица ходих в Грачаница и знаеш ли к'в виц ми каза единијат от поповете там? - б'лгарската д'ржава штјала да пренесе моштите на св.Краль там! И то на сериозно си вјарваше, че тогава Косово штјало пак да стане српско! Абе тија хора или са нешто не в час, или ептен са изперкали. Аз му викам, отче, как да ви ги в'рнем, като ште ви ги вземат албанците след месец-два и тоја штеше да се г'тне. А не сме ги крали или нешто друго. В'рнахме ви св.Сава (поне така ви казахме) - и гледај шо стана - Србија као Нокија. Ајде со здраве и полако, млад си уште рано за лекове за крвното...:salut:

охоо, Зевсе пиле шарено, как е? Миналата седмица ходих в Грачаница и знаеш ли к'в виц ми каза единијат от поповете там? - б'лгарската д'ржава штјала да пренесе моштите на св.Краль там! И то на сериозно си вјарваше, че тогава Косово штјало пак да стане српско! Абе тија хора или са нешто не в час, или ептен са изперкали. Аз му викам, отче, как да ви ги в'рнем, като ште ви ги вземат албанците след месец-два и тоја штеше да се г'тне. А не сме ги крали или нешто друго. В'рнахме ви св.Сава (поне така ви казахме) - и гледај шо стана - Србија као Нокија. Ајде со здраве и полако, млад си уште рано за лекове за крвното...:salut:
:oftopic:torbalan_bg znaes li deka vo povekjeto osiguritelni kompanii vo kasko polisata veli : Vazi za sekoja drzava osven Bugarija ?! :oftopic:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom