Кој бил Џек Мевосек?

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Некој викаат дека бил некој од Кралското семејство

E zasto be tie bile posteni orospii imale cenovnik , siromasni bile sto da praat drugo ?

Inaku toj bil pradedo na Alan Shirer po nekoi mislenja koi ne mora da se tocni...

Cudak ludak so noz i magla pozadi nego...tamam

Џек Мевосек бил член на англиското кралско семејство , бар така имам чуено и прочитано:toe:

Тој убил 5 жени... има милион приказни.
П.С Почитајте има за него( не вистинската приказна) во Мартин Мистрија ( 2/3 број)

Некој викаат дека бил некој од Кралското семејство
Нема врска...велат дека бил запознает со медицината затоа што многу вешто и на ист начин ги сечел ороспиите.Англичаните го викале "Jack The Ripper" има и книга кој наводно ја напишал by Jack Tha Rippa-Murder inc. но е bанирана

а пред да ги убие ги ебаал ли жртвите?

Ако се точни податоците во многубројните емисии кои ги имам гледано на темата, тогаш НЕ. Човекот убивал за да го задоволи нагонот да касапи, наводно.
Интересен случај, ама и покрај се ќе останеме без задоволително решение во поглед на идентитетот на убиецот...иако некој таму тоа сигурно го знае...:toe:

А тоа има нешто врска со Мевосек? :toe: Само прашувам онака.

А тоа има нешто врска со Мевосек? :toe: Само прашувам онака.
па изгледа тоа шо ги сечел он правилно шо викаат дека бил запознаен со медицината,ваљда на стомак ги сечел :pos2:

а иначе ја читав една книга пред 2 години,и имаше за него таму 20 страни пишуено,али не се сеќавам :pos2:

Не прашував од каде доаѓа името, тоа е изведено во оригинал на англиски е Jack the Ripper туку прашував дали тој филмот или таа книгата која ја споменавте има нешто врска со човекот или убиецот кој е опишан во неа е базиран врз она што се знае за мистериозниот сериски убиец.
Веројатно е толку популарен зашто не му се знае идентитетот, но во тој период имало и други добри убијци, не толку познати ама добри...:ojea:

закон ејјјјј да зеам јас еден нож и кај македонска телевизија да го емитирам:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom