- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Начекав еден над струмица,идеше од Солун према Франкфурт
Јас пак скоро дознав дека слетувал во 2007. Не знаев дека има можност аеродромот да прими ваков ѕвер.Пред некој ден 747 на Ел Ал слета на Аеродромот Александар Велики поради технички проблеми.
Немав во мене телефон да го сликам и жив се изедов, права реткост е да видиш широкотрупен патнички авион на нашиот аеродром. Последен пат видов 330 на Туркиш Ерлајнс пред можда 2 години.
Ух, за 2007 не знам, не бев тогаш таму. Јас од 2010 сум со работа на скопскиот аеродром.Јас пак скоро дознав дека слетувал во 2007. Не знаев дека има можност аеродромот да прими ваков ѕвер.
...ебате спотерот на авиони без добар фото апарат.....штета ....стварно е редок 747 на скопски аеродром , на прсти се бројат..Пред некој ден 747 на Ел Ал слета на Аеродромот Александар Велики поради технички проблеми.
Немав во мене телефон да го сликам и жив се изедов, права реткост е да видиш широкотрупен патнички авион на нашиот аеродром. Последен пат видов 330 на Туркиш Ерлајнс пред можда 2 години.
Да снима не верувам,можда е приватен авион,па пилотот си прави саати летање?Неколку дена имам приметено тој авион надлетува, дали некој знае што снима, скенира..?
Прегледај го приврзокот 173582 Прегледај го приврзокот 173583
Да,има едно убаво местенце после мостот према ЧојлиаПостои некаде точка/место од каде може да се наблудуваат полетувања и слетувања на скопскиот аеродром?