Кога ќе пораснам

• Креатор на темата Креатор на темата *phoenix*
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896

Проверувајте ги домашните задачи на вашите деца ако не сакате да дојде до ова...
Ученичка во прво одделение во Америка го нацртала овој цртеж и го дала на учителката да го оцени. Насловот на цртежот е "Кога ќе пораснам...ќе бидам како мама!"

Утредента мајката кога го видела цртежот и напишала порака на учителката:
Драга г-ѓо Дејвис
Сакам да ви го објаснам детално цртежот на мојата ќерка. Ја не сум стриптизета! Јас рабнотам како продавачка за куќни помагала. На ќерката и објаснував колку пари може да се заработи во оваа снежна олуја. На цртежот сум јас како продавама лопати за снег!

:vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Девојчево уште од мало знае шо сака да биде

ау тоа девојчето закон било хахахаххаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud:

And then it hit me!

Проверувајте ги домашните задачи на вашите деца ако не сакате да дојде до ова...
Ученичка во прво одделение во Америка го нацртала овој цртеж и го дала на учителката да го оцени. Насловот на цртежот е "Кога ќе пораснам...ќе бидам како мама!"

Утредента мајката кога го видела цртежот и напишала порака на учителката:
Драга г-ѓо Дејвис
Сакам да ви го објаснам детално цртежот на мојата ќерка. Ја не сум стриптизета! Јас рабнотам како продавачка за куќни помагала. На ќерката и објаснував колку пари може да се заработи во оваа снежна олуја. На цртежот сум јас како продавама лопати за снег!

Ахахахахаххаахааа ова највеќе ме насмеа :vozbud:

хахахахаахахаха
ме изнасмеа цртежот :pos2:

Подобра заработувачка нема :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom