Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
кај ја најде оваа бе, од на Кајшаров дружината е, школска ми е, ме адна на фб за да ми проповеда религии, сега Авон ццц, изгледа по навика да напињаш наоѓаат работни места
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај ја најде оваа бе, од на Кајшаров дружината е, школска ми е, ме адна на фб за да ми проповеда религии, сега Авон ццц, изгледа по навика да напињаш наоѓаат работни места
Да, дефинитивно интересно искуство е, ама не би ги гледал сите филмови така.Go ima i vo sofija, taka go gledav posledniot hobit. Nisanje niz voda, smog koga zmejot bluese, streli niz uvo ti minat... Interesno e, ama te trese i mava u polovini koga javaa konji, pa kako tepan si otidov.
Problemot e sto treba filmot da e specijalno napraven za toa za da se oseti, sto bese slucajot so hobitot, uostalom tapa.
Шо поблиску според мене.Дечки резервирав 8ми ред во сала 6, се двоумев меѓу 8ми и 11ти, што мислите каде е подобро да се седи?
Немој! Последниот ред е неколку метри поназад од останатите, и обично, во поголемите сали, ако седиш, пола платно не се гледа. Јас еднаш се зафркнав така, немаше карти, зедов во последен ред, и цел филм го престојав.Може ќе пробам некад во последен ред да видам како е![]()
Немој! Последниот ред е неколку метри поназад од останатите, и обично, во поголемите сали, ако седиш, пола платно не се гледа. Јас еднаш се зафркнав така, немаше карти, зедов во последен ред, и цел филм го престојав.
Elaborate more.башка што у постпродукција е правен да има „зрно“ како некои стари филмови....
Аха, така и си мислев но никогаш не сум го сретнал како „зрно“ па си реков да не е нешто друго.