Каков фотоапарат имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна неам пишано на темава. Додуша неам ново тело, ама затоа иам нов блиц и нов објектив :)
- Nikon SB 910 (у комплет со мини зиберка, полнач и батерии WATSON и мини софтбокс ми дојде 590$)
- SIGMA 50mm F1.4 EX DG (плус сет филтри HOYA 77mm UV Multicoat + Circular PL + NDx8 негде околу 500$)

Nikon D3300 18-55mm F3.5-5.6G VR II Black, го купив од Германија и со поврат на ддв ми испадна некои 120-130 евра поевтин

10094-1422648493-8bc5bc5fda485c840dab6a3adc6e6657.jpg

Можеби не му е место на прашањето што ќе го поставам овде, но гледам дека темава е доста активна па можеби ќе наидам на некој кој ќе знае да ми даде соодветен одговор.
Во потрага сум по Полароид апарат, дали е возможно да се купи во Македонија и од каде, и која би му била цената.. Ви благодарам однапред. :)

За да вади слики одма?

Можеби не му е место на прашањето што ќе го поставам овде, но гледам дека темава е доста активна па можеби ќе наидам на некој кој ќе знае да ми даде соодветен одговор.
Во потрага сум по Полароид апарат, дали е возможно да се купи во Македонија и од каде, и која би му била цената.. Ви благодарам однапред. :)
Провери на бувљак пазар. Едно време имаше.

Во МК тешко да има, до сега никаде немам видено.

А где је печат?!
Мислам кај може да ссе купи филм за тој апарат, и по која цена?

Дали некој знае каде можам да развијам 35мм филм :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom