Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам празни капсули? :) Фала однапред.

На ДЕТОИЛ дали ги полнат плинските боци за домаќинство (овие од битпазар обичните)?

@Кеплер
Од искуство ти викам ако имаш од оние на битпазар боци(едни кинески,чудни на облик) подобро не ги пуни
ѓубре невидено се,додека оние од макперол се друга приказна.:)

@Кеплер
Од искуство ти викам ако имаш од оние на битпазар боци(едни кинески,чудни на облик) подобро не ги пуни
ѓубре невидено се,додека оние од макперол се друга приказна.:)
Пишува дека е произведена во Турција, 2 месеци ја имам купено и ја користам само за кафе и нешто ситно (јајце пржење или слично).

Гледам и Наш ГАС имаат некои нивни боци, али не сум се распрашувал за нив, а од Макпетрол ми беа скапички кога купував.

Добри столчиња за на тераса, двор? По можност на склопување...

NATO ремчиња за саат? За да не порачувам преку интернет...

DW-design-High-quality-20mm-Nylon-font-b-Nato-b-font-Watch-band-colorful-fashion-watch.jpg

Има некој во Скопје кој лепи пластика ?

Пишува дека е произведена во Турција, 2 месеци ја имам купено и ја користам само за кафе и нешто ситно (јајце пржење или слично).

Гледам и Наш ГАС имаат некои нивни боци, али не сум се распрашувал за нив, а од Макпетрол ми беа скапички кога купував.
Ги полнат на Октан во Ново Лисиче

Детоил едно време полнеа, но прекинаа, дали почнале пак незнам

Јa нaпoлнив нa еднa кaј квaнтaшки, a зa oктaн пoлнaт и нa тaa нa третa мaкедoнскa, пред тинекс.[DOUBLEPOST=1437870288][/DOUBLEPOST]
Ги полнат на Октан во Ново Лисиче

Детоил едно време полнеа, но прекинаа, дали почнале пак незнам
Не, детoил не ги пoлнеле

Да не знае некој колку се Саботаж спрејови во Макохемик?

Шалвари (машки) било која боја или дизајн?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom