Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.508
Тоа не би знаел да ти кажам, понеси си 2000 па ќе видишПа да, таму и ќе барам, само цената ме интересираше, со колку пари да тргнам од дома.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа не би знаел да ти кажам, понеси си 2000 па ќе видишПа да, таму и ќе барам, само цената ме интересираше, со колку пари да тргнам од дома.
бар порано знам имаше во Ми-Да, а ако нема сеуште таму вози по Илинденска накај Карпош и сигурно ке најдешЗнае некој каде има најблиску авто перална окулу Машински факултет во Ск?
Каде има асални наочари за пливање/нуркање (не маски) по Скопјево? Уште подобро ќе биде ако имаат веб сајт. Сакам да видам што да си порачам од ebay![]()
Мислам дека во ТЦ Беверли Хилс во подрумот, имаше едно продавниче за пливачка опрема
Ако не ти е проблем, можеш да појдеш да провериш![]()
нема да умреш 14 пати, само еднашБаш тоа ми е на памет, ама немаат сајт, сакам во моментов да проверам, без да умрам 14 пати по пат до таму![]()
нема да умреш 14 пати, само еднаш
убаво ти кажа дани, а јас од искуство ти кажувам дека, ...... ДА, малку се поскапи, али квалитетно и ефтино нема. има многу модели, така да не верувам дека нема да си најдеш нешто што нема да ти се допадне
П.С. откако ќе купиш, пофали се![]()
Побарај во Џамбо, можеби таму имаКаде можам да најдам флуоресцентни бои за лице и тело? Ми требаат за на фестивал, сакаме да се ишараме и да бидиме уникатно друштвоФала однапред