Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
За Play Station 1 главата ротирачка на која се става цедето ми се заеба. Кај да најдам вакво нешто?
поточно само едно од 3те лагерчиња ми е испаднати и сеа не ги чита цедеата...
значи само тоа црното со лагерчињата што ротира?!

luge bee daj kazete kaj ima vo skopje rokerski marami ali ne od onie sto se karirani(crni so beli kocki) tuku drugi rokerski...aj plss kazete

ај нека ми каже некој во ск кај има специјализирана продавница за точаци сакам да купам точак ама да нее праен во охрид или струмица освен Вучко да не знае некој кај има???

Па и не е, ама доколку имаш матријал. У секој случај попаметно е да си купиш, само неам поима кај може да се најдат у ова време.. :/

Znae nekoj sto mu bidna na..

.. Na mc Massacre..deckoto bese TOP! /\ vrh! ali..go snema..nema pesni veke od nego. da ne znae nekoj sto mu bidna?? Kaj e?
Sekoj sto znae..neka kaze..ve molam! :toe::toe::toe:
[izvinete poradi pogreshnata kategorija na prasanja :kesa: ]

Знае некој каде можам да најдам онаквo куферчe за козметика, шминки? Али тука, за у Скопјево прашувам :)

Еве вакво нешто:
TS80COMBO.jpg

Знае некој каде можам да најдам онаквo куферчe за козметика, шминки? Али тука, за у Скопјево прашувам :)

Еве вакво нешто:
TS80COMBO.jpg

Не сум 100% сигурна, ама мислам дека има во ГТЦ на приземје скроз на крај од десна страна една продавница за козметика и ко во неа да имам видено вакви.
Ако не, прашај ги може знаат да те упатат или прошетај по продавниците за козметика и види дали имаат.

Па и не е, ама доколку имаш матријал. У секој случај попаметно е да си купиш, само неам поима кај може да се најдат у ова време.. :/

Ја имам црн и бел барурт и доволно за ракета да си направиш од хартија.. и тоа од средна големина...некои 5-7 цм:toe:

ак сааш фри оф чарџ ќе ти го дадам ја и така сега немам време за ракети..ама зошто бе за петарда да го арчиш..

Не сум 100% сигурна, ама мислам дека има во ГТЦ на приземје скроз на крај од десна страна една продавница за козметика и ко во неа да имам видено вакви.
Ако не, прашај ги може знаат да те упатат или прошетај по продавниците за козметика и види дали имаат.

Фала ти Maggie :smir: .. ќе проверам ^^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom