Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
каде може да купам пикадо?? ама зборувам за пикадо како во флиперниците што имаат не некое од плута направено?? само таблата за гаѓање е доволно.....ако знае некој нека пише

имаш таква хартија во секоја книжара, дома моеш да принташ...
ако немоеш дома - фотокопирница :)

Ох бре. Не ми треба за паковката... Ми треба за врз цедето, на предната страна (нели оти на задната се стават податоците).

Ох бре. Не ми треба за паковката... Ми треба за врз цедето, на предната страна (нели оти на задната се стават податоците).

Ох бре. За тоа ти зборам :) Има таква хартија веќе исечена во кругови самолеплива...

праша-ти кажав-сумњаш-налет

guitar-strings-music-soothe.jpg

Вакви жиците на гитарата што ги држат?

Ме интересира, а и ми треба да знам во Скопје, каде, кои и уствари дали има продавници за пирсови, али не џиџимиџарници и бижутерија, оти може некој да тресне и таква глупост.

Ох бре. За тоа ти зборам :) Има таква хартија веќе исечена во кругови самолеплива...

праша-ти кажав-сумњаш-налет

Океј. :D Ама, хартија??? За поклон ми е, па не сакам да изгледа чип-ес.

Оди во x-print, тоа е кај фонтаната кај градски парк http://www.xprint.com.mk/lokacija.html еве локација, а има и телефон да се јавиш да прашаш за цена. Исто има и едно место одма до кафичот Круг, таму и пониски им се цените, ама не ми текнува како се вика.

абе глеј, тоа не е класична хартија -.- посебна за тоа е...океј лошо се изразив, не е хартија, ко фолиичка е, и не изгледа чип ес туку изглеа профи....

вака може? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom