Sungerot Bob
Живеј го животот
Побарај во Играчница или во Општи муабетиДа ве прашам, ја има уште на форумов темата „Каде најдовте инспирација за вашите никови“ или нешто слично на тоа???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Побарај во Играчница или во Општи муабетиДа ве прашам, ја има уште на форумов темата „Каде најдовте инспирација за вашите никови“ или нешто слично на тоа???
Да ве прашам, ја има уште на форумов темата „Каде најдовте инспирација за вашите никови“ или нешто слично на тоа???
Да не знае некој како се прави персонализирана кока кола лименка сподели со XXX? Гледам има многу што ги прават.
![]()
За нешто вакво зборам.
Да не знае некој како се прави персонализирана кока кола лименка сподели со XXX? Гледам има многу што ги прават.
![]()
За нешто вакво зборам.
Денес поднесов документи за посош по брза постапка ми рекоа четвротк да го подигнам да не знае некој контакт број од Мвр скопје (или како и да се вика тоа во МТВ кај што се подигаат) да прашам дали ке биде готов порано или пак може да закаснат?! иначе поднесов у Струмица
Во Рамстор има донесено некојаси машина кај што укуцуваш што сакаш да ти пишува и после некое време ти излегува, ваљда![]()
имаше во рамстор пред 2-3 дена ненормална гужва имаше но нема веќе можеби сега има на другите поголеми маркети.
Цена знаете ?![]()
ABE SHOCH BE NE GI LAZHI xDимаше во рамстор пред 2-3 дена ненормална гужва имаше но нема веќе можеби сега има на другите поголеми маркети.