Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш на во СП Маркет во Тафталиџе (бивш пазар Тафталиџе) и секако, во чаршија :)

Него, за мене:

Сакам да купам точак за градско возење и не ми смета дали е нов или стар или краден. Каде да барам?

Не сум воопшто запознаен со што е квалитетен точак бидејќи во последниве 7 години возев еден кинески од 4.000 и никогаш не сум се заинтересирал :)

Помош би ми била добредојдена.

Пиши у темата за велосипеди, они најубаво ке знаат да ти кажат, мислам :)

кај да најдам тврдо пресуван сунгер ???
Има фабрика во Кратово се вика Силпен....продаваат и кројат секакви видови на сунгер...имаат и претставништво во Скопје негде кај Млечен Ресторан

Продавам точак, цена по договор.
Тел. 075 345 789 Нас. Железара

ke mi objasni nekoj sto znacatt ovie ВШС ССС ?

ke mi objasni nekoj sto znacatt ovie ВШС ССС ?
ССС - средна стручна спрема
ВШС - Виша стручна спрема
ВСС - Висока стручна спрема (ова ко ќе аплицираш за министер за одбрана ќе ти треба, па да не се мучиш тогаш да прауваш :icon_lol: )

ќе ве молам еден премиум бразерс акаунт x)
ФОР САЈНС!
фала однапред!:D
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 16:29 ---
ќе ве молам еден премиум бразерс акаунт x)
ФОР САЈНС!
фала однапред!:D

ССС - средна стручна спрема
ВШС - Виша стручна спрема
ВСС - Висока стручна спрема (ова ко ќе аплицираш за министер за одбрана ќе ти треба, па да не се мучиш тогаш да прауваш :icon_lol: )

blagodaram

Каде можам да најдам оргинални ролери не најобични за по кеј туку некои за трикови правење...не се за мене не се разбирам баш ама ако знае некој дека каже :)

Има ли на форумов тема / личност која се разбира во алати ? ( Дупчалки т.н бурмашини и слични работи)

алкохолот почна да се продава до 21.00 часот , или уште е до 19.00 ?

Има ли на форумов тема / личност која се разбира во алати ? ( Дупчалки т.н бурмашини и слични работи)
А за каков тип на бурмашини имаш интерес батериски електрични статични ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom