Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некаде во Македонија се продаваат оригинални филмови ?

Југотон, мислам.

Мислам дека во Југотон само има македонски филмови. Знам они дека продаваат игри и цдиња оригинални ама мислам дека немаат филмови.

Мислам дека во Југотон само има македонски филмови. Знам они дека продаваат игри и цдиња оригинални ама мислам дека немаат филмови.

Има еден дуќан исто во ГТЦ слично на Југотон, таму си прашал ?

Не се сеќавам точно како се вика...

Да не видел некој по продавнициве вакви калапи за правење плочки за поплочување на стази и дворови (нешто како бекатон цигли, ама поубави)?

pathmate-do-it-yourself-cobblestone-look-walkway-molds-d-2010022312103468~411730.jpg
pathmate-do-it-yourself-cobblestone-look-walkway-molds-d-00010101000000~411730_alt2.jpg
61kNqBaPMNL.jpg

Дечки кај се наоѓа(во близина на што) писарницава на Македонски Шуми? Разгледав на гугл мапс, не ја најдов и некако мн замрсено ми изгледа тој дел од Скопје.

Да однесем документи за тоа огласот :)

Дечки кај се наоѓа(во близина на што) писарницава на Македонски Шуми? Разгледав на гугл мапс, не ја најдов и некако мн замрсено ми изгледа тој дел од Скопје.

Да однесем документи за тоа огласот :)

На раскрсницата кај Бриколаж вртиш кон исток, возиш 500 метри и од десна страна ти доаѓа главниот влез во МЗТ. Паркираш тука, влегуваш пеш (можеби ќе ти дозволат и со возило) и прашај ги на капија ќе те упатат.

Дали некаде во Македонија се продаваат оригинални филмови ?

Има еден дуќан исто во ГТЦ слично на Југотон, таму си прашал ?

Не се сеќавам точно како се вика...

Мистер компани ?
Главно е музичка продавница, но гледам сега на нивниот сајт, држеле и филмови...
Ако е тоа се на сајтот, и нема некој голем избор... Но појди види, можеби тука ги немаат сите обвјавено :)

Да не видел некој по продавнициве вакви калапи за правење плочки за поплочување на стази и дворови (нешто како бекатон цигли, ама поубави)?

pathmate-do-it-yourself-cobblestone-look-walkway-molds-d-2010022312103468~411730.jpg
pathmate-do-it-yourself-cobblestone-look-walkway-molds-d-00010101000000~411730_alt2.jpg
61kNqBaPMNL.jpg

Proveri vo Merkur Avtokomanda i Elektrometal:)

Апаратче против комарци (од тие што се ставаат у штек) можам да најдам у аптека?
Ако не апаратче, барем аутан, ми ибаа мајката секоја вечер...

Апаратче против комарци (од тие што се ставаат у штек) можам да најдам у аптека?

Треба да имаат...
А и секој поголем маркет држи и апаратчиња, и аутани :)

Raid мислам дека се викаше тој апаратот против комарци. Јас си имав купено од аптека или маркет некој, не се сеќавам баш одамна го купив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom