Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.792
- Поени од реакции
- 60.168
Ластици за протези?
Аптека? Прашај исто по ортодонти може ќе сакаат да ти продадат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ластици за протези?
Јас повеќе од деценија користам Brita.Користи некој бокал за филтрирање на вода? Кој модел го препорачувате и зошто?
Неможеш да го приметиш хлорот тој е безбоен и тој служи само за дезинфекција на водата , сето тоа што го гледаш е каменец а тоа се зависи од тврдината на водата (PH) и се јавува каменец (варовник)Јас повеќе од деценија користам Brita.
Има евидентна разлика помеѓу водата од чешма и водата помината низ филтерот од бокалот.
Разликата е на вкус, ама и ако ја згрееш ќе видиш дека има огромна разлика во присуството на хлор.
Неможеш да го приметиш хлорот тој е безбоен и тој служи само за дезинфекција на водата , сето тоа што го гледаш е каменец а тоа се зависи од тврдината на водата (PH) и се јавува каменец (варовник)
Резервните филтри ги има во нашите продавници, или ги нарачуваш од надвор?Јас повеќе од деценија користам Brita.
Има евидентна разлика помеѓу водата од чешма и водата помината низ филтерот од бокалот.
Разликата е на вкус, ама и ако ја згрееш ќе видиш дека има огромна разлика во присуството на хлор.
Ги имаше во некои Тинекси, но може да се купат и директно од увозникот, кој ги продава и на мало.Резервните филтри ги има во нашите продавници, или ги нарачуваш од надвор?
Така е. На каменец - варовник мислев, не на хлор.Неможеш да го приметиш хлорот тој е безбоен и тој служи само за дезинфекција на водата , сето тоа што го гледаш е каменец а тоа се зависи од тврдината на водата (PH) и се јавува каменец (варовник)
Автоматски споено мислење:
Натриум хидроксид се продава по продавниците , исто како хлорЖива сода,каустична сода,натриун хидроксид,кај може да се најде?
Во земјоделски аптеки. Пакуван најчесто во кеси по кило.Жива сода,каустична сода,натриун хидроксид,кај може да се најде?
Во земјоделски аптеки. Пакуван најчесто во кеси по кило.Жива сода,каустична сода,натриун хидроксид,кај може да се најде?
,,,ne znam za shto ti treba , no vnimatelno so zhivata soda , koga ke ja stavash vo vrela voda mnooogu vnimatelno , ke isturash malku po malku da ne ti zovrie premnogu pa da si napravish opekotinu ili nedaj Bože nagrizotini,,,Во земјоделски аптеки. Пакуван најчесто во кеси по кило.
Автоматски споено мислење:
Во земјоделски аптеки. Пакуван најчесто во кеси по кило.
Каде можам да најдам - Албумот за сликички животинско царство што се паѓаат сликички во чоколатчињата животинско царство.
Најдов брате, си купив. Фала тиПо маркети. Тинекс види.