Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да ја извадам кадата и да наместам само параван за туширање. Ми треба тоа доле подигнатото, цокле се вика мислам. Знам дека обично се ѕидаат тие, ама имало некаде и готови се продавале (не знам каков материјал, вајда гумени). Планирам да проверам во Бриколаж и Електрометал, овде пишувам за да ми помогнете како се вика тој дел. Да го барам како гумено цокле или си има назив?

Кај има најбоље избор за фотелји/столови за пред биро?

Биалети мока пот? Али баш Биалети да биде не истата работа од друг производител

Каде може да најдам квадратни/четвртасти тенки дрвени греди/прачки/профили? Преферабилно од различни типови на дрво?

Каде може да најдам квадратни/четвртасти тенки дрвени греди/прачки/профили? Преферабилно од различни типови на дрво?
Сум гледал само во Хубо, Бриколаж и Меркур. Нема многу голем избор и, од еден вид дрво се изработени. Имаше порано и неколку столари што изработуваа рамки за слики, па со нив се договараш што ти треба, ама одамна не сум се заинтересирал

Сум гледал само во Хубо, Бриколаж и Меркур. Нема многу голем избор и, од еден вид дрво се изработени. Имаше порано и неколку столари што изработуваа рамки за слики, па со нив се договараш што ти треба, ама одамна не сум се заинтересирал
Иначе бев у хубо фчера- имаше таква (јапнсока BAHCO) пила за 1800 отприлике. Намсто нејзе сега за сега мал бонсек иначе земав . Но, не , у хубо само реквизити за гелендери видов(и од ист тип дрво)...
За другиве не знам....

Каде може да најдам сол ама не обична сол, туку магнезиум сулфат?
Кај има да се купи магнезиум сулфат и отприлика колку пари чини?

Здраво,
Дали знаете каде може да се најде табли од плута(cork)?

има уште на две три места, али како и овие, никои не се Албанци од фирмите што продаваат :toe:

Toa ne se jade mislam...go zimam za vo bazen Epsom sol, od ebay.

Последно уредено:
Горка сол (магнезиум сулфат) во Зегин или други аптеки

Каде може да најдам оптички (Toslink) во aux конвертор?
На Алиекспрес ги има по 4-5$, ама треба да чекам 4 месеци за да стигне пратката. Во Логинг се троа скапи - 2000 ден. Ако има на друго место со прикладна цена, кажете.

има уште на две три места, али како и овие, никои не се Албанци од фирмите што продаваат :toe:
Фала, најдов кај вакви, изгледа се изразував погрешно, не рамковни табли за пинување белешки, туку вакво нешто. Дебелина 8 мм.
Ми треба да сецнам на него со ЦНЦ машина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom