Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам продавница со голем и добар избор за патики? Поготово Nike.

Mat Star kaj Univerzalna sala, odlicen kvalitet po pristapni ceni.
Za 1800 den patikite gi nosam 2 godini, a sum kupuval patiki od 5-6000 den i za 7-8 meseci mi se kinele... Ali zavisi od covek do covek, od noga do noga... :D
Jas sum zadovolen od kvalitetot i izdrzlivosta.

Каде можам да најдам Брита - бокал за вода. Барав на гугл, ама не најдов...
Во некоја продавница има СК или онлајн можи се продава негде?

Од Битола сум.
Едно време ги имаше во подрумот во трговскиот центар Буњаковец. Одамна не сум поминал таму, па не сум сигурен дали продавницата сеуште работи
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 216146

Ангел Џамбазовски for searching sake.

Се што требаше да направиш е да отидеш на Youtube да пишеш утринска на телма, да го отвориш каналот нивни и у срч да напишеш diskus и првото видео е од овој истиов ама во друг термин од твојот скриншот.
Следно, ако не ти се слуша емисијата и неќеш да моташ со можност да дознаеш кај работи што работи, треба да го гуглаш.
Првиот гугл резултат е овој
линкот во првите 2 реченици е овој
И тука имаш
Закажете консултација

+389 (2) 321 2353
Благодарам. Прв пат гледав утринска на Телма и не ми текна за начинот на пребарување со јутуб.

Постери, со мотивациони содржини, кул слики, нешто слично, во Скопје?

Дечки знае ли некој дали можат да се купат вертикални фотографии на теренот кои ги користат по катастриве ?
DEM, DTM, DSM што ти треба? Во кој формат и со која точност?
Види ако не ти одговара ова што го нуди катастар, тогаш ќе треба да ти се изработи според потребите.

Последно уредено:
Може некаде кај нас да се купи часовникот Casio MDV 106 во Македонија ? Некако не ми се чека од интернет.

Другарчиња да не знае некој некоја онлајн страна за нарачка на квалитетни дресови во МК?

Квалитетни сијалици што нема да прегоруваат на некој месец?

Секоја сијалица прегорува, без разлика дали ќе те одерат на суво за неа како да си купил злато или ќе земеш обична Филипс од стокомак.

Обични, лед или спирали?

Спирала имам купено Осрам пред 3 години и сеуште трае, дневно просек по некои 4-5 часови е уклучена, не паметам добро ја зедов од некоја мала продавничка на почеток од Аеродром, околу 500ки.

За во дневна лани купив плафоњерка од продавничката кај Универзална сала (тесла лед се викаше мислам), се зезнав, демек беше на групер на попуст и едвај прогура 8-9 месеци, загинав фискална за да ја враќам назад инаку имаше и гаранција. Сега купив друга некоја кинеска рандом модел од продавница за железарија во Прилеп и еве ја 4 месеци свети, а беше 250 денари.

Имам од Електроелемент купено 2800к лед пред повеќе од една година и досега се ок, а не беа и многу скапи (околу 200 денари беа мислам).

nuts.jpg
Вакво нешто за собирање јаткасти плодови(Ореви, Бадеми,)?

Стаклени шишиња од 4-5 литри. Дали знае или видел некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom