Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Спроведувам анкета за истражувањето за мојата докторска теза. Дали би сакале да одделите 5 до 10 минити и да ја пополните анкетата. Навистина многу би ми помогнале. Фала https://forms.gle/J5QMRr69gD954cYv7

п.с Споделувајте по луѓе кои мислите дека би сакале да учествуваат

додади опции за луѓе што не гледале никогаш турски серии, па може да учествувам.

Има еден човек што продава на купи - продај групите на фб. Му го заборавив името. Стално објавува знамиња. Истиот е што стои пред секоја утакмица на Република Македонија пред стадион.

Сега видов дека си ме цитирал... Најдов знаме во чаршија, и тоа кај браќава :ROFLMAO:. Која иронија, кај наши неможеш да најдеш знаме од Вергина, али браќава за извоз ги имаат :jajce:

Знае некој каде можам да го најдам парфемов?
IMG_6891.JPG

BB57742B-6B53-4D63-A9D9-40CBE5A4DB26.jpegКаде можам да најдам вакви крем-банани ама цела кутија, по маркетиве ги нема баш баш а превкусни се

во соко штарк,
на ул Македонија имаше порано продавница

За Green Jeans не сум сигурен, ама Blue Jeans го има на Фришоп 19,99 eur.

Знам, го имам "Блуто", Гринот неможам да го најдам. Перверзија од парфем. Го користеше брат ми пред многу, многу години. До ден денес го помнам мирисот. Чак што више имам и две празни кутии од него и' замисли внатре сè уште мирисаат на парфемот.
Парфем за сите пари. Мада и цената му е солена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom