Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav,da li neko zna za api url adresu od dobrih proxy serverjev osim proxyscrape.
može u PP

Pozdrav
user
predrag.grahovac
ako je jos na forumu neka mi se javi .
Автоматски споено мислење:

Ko ima akaunt za nord vpn ili bilo koji drugi Vpn da mi posalje bio bi zahvalan.

Последно уредено:
Pozdrav ljudi... Da li je nekonimao problem da jedan te isti server radi na yettel mrezi a na mts ne radi, takođe i kada na mts uključim vpn opet ne radi, a na ovoj drugoj mreži bez problema radi... Ott navigator je u pitanju, znači preko kompa ne radi na mts mrezi, a na telefonu radi na yettel? U čemu je caka i kako da to rešim? Hvalaaaa

Pozdrav ljudi... Da li je nekonimao problem da jedan te isti server radi na yettel mrezi a na mts ne radi, takođe i kada na mts uključim vpn opet ne radi, a na ovoj drugoj mreži bez problema radi... Ott navigator je u pitanju, znači preko kompa ne radi na mts mrezi, a na telefonu radi na yettel? U čemu je caka i kako da to rešim? Hvalaaaa
To je poznata stvar da ima IPTV provajdera koji dopuštaju gledanje kanala samo ako je korisnik sa njihove matične mreže, ili u gorem slučaju na određenom opsegu ip adresa te mreže. Svakako se dovijaju da onemoguće hakovanje!

Dali ke saka nekoj malku pomos za pravenje combolist user:pass, imam 2 wordlists username i password kako da gi spojam vo combolist

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom