Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите за „Интегра - Македонска конзервативна партија“?
Воопшто не ни помислуваме на неа.Што мислите за „Интегра - Македонска конзервативна партија“?
Ма знам дека си величина, затоа и ваква реторика користам, едноставно ти си многу високо од Бачев и такви како него велепредваници.
Тоа се исчитува од секој твој збор кој е длабоко обмислен и вреди, а не како нас обичните, “фичо“ технологија, заостанати во XX век уште се занимаваме со програмски цели!
Секако дека одговори, дури 3 пати повтори дека Бачев е криминалец и дека програмата не е важна туку проектот Северџистан, кој веќе не внесе во XXI век како еднакви со сите други.
Мислам дека е време некој на Црпе1,2 им предложи овие што со измама се претставуваат како некаква си трета опција да бидат забранети, не е доволно само да им се забрани пристап до медиумите ами целосно да бидат забранети, го реметат спокојството и мирот во Северџистан и на Северџаните.
Ако може за моите афинитети нешто повеќе, молам. Редно е да станам нешто друго доста бев комунист, демократ и демоНкрат време е за нешто ново!
A ovie drugive sto gi ima, sto se tie? I tie se cia, I toa komplet od t. n makedonski pa do albanski, site igraat na ista cia svirka.
Ќе сакаш да објасниш?
Во моментов единствена чиста македонска партија управувана од етнички македонци и не е под контрола на влашкото лоби и странските служби е Родина Македонија.Дај боже и други да се појават вакви во иднина па да парираат на влашките партии со познатата игра ТЕЗА и АНТИТЕЗА или BALANCE OF THE POWER.A ovie drugive sto gi ima, sto se tie? I tie se cia, I toa komplet od t. n makedonski pa do albanski, site igraat na ista cia svirka.
Кои се побогу овие?Родина Македонија
Прочитај ја шемата на целата организација и програмските цели бидејки се уникатни.Она што е Орбан во Унгарија,Марин Ле Пен во Франција,Иван Пернар во Хрватска,Салвини во Италија,Змаго во Словенија тоа е Родина во Македонија:https://www.rodina.org.mk/Кои се побогу овие?
само кратко, гледам ги разбираш работите: како малечок изгледа мајка ти те испуштила па си паднал директ на глааа, затоа толку ти сече!![]()
Испаѓаш, паљачо, што да ти кажам..Ти кажав, глуп и неизживеан ти е сарказмот..Знам дека можеш повеќе..Потруди се..Кога го прочитав болдот, особено плавиот, искрено не знам што да ти одговорам, жал ми е за тебе. Ако Јанко Бачев е главниот бедем за бранење на Македонија и Македонското, тогаш на овие што ги нарекуваш Црпевци, им е измислен за терање на својата агенда.
п.с За твоите афинитети, би те замолил ако сакаш да ми го позајмиш малку мозокот, барем на 1 ден, да одморам..
само кратко, гледам ги разбираш работите: како малечок изгледа мајка ти те испуштила па си паднал директ на глааа, затоа толку ти сече!
Што мислите за „Интегра - Македонска конзервативна партија“?
Ќе учествуваат ли на избори?Прочитај ја шемата на целата организација и програмските цели бидејки се уникатни.Она што е Орбан во Унгарија,Марин Ле Пен во Франција,Иван Пернар во Хрватска,Салвини во Италија,Змаго во Словенија тоа е Родина во Македонија:https://www.rodina.org.mk/
![]()
Родина Македонија | Skopje
Родина Македонија, Skopje. 10,614 likes · 1 talking about this. Организација на народотwww.facebook.com
На овие избори не затоа што било која мала партија на вакви избори на кои се спрема кланица однапред е осудена на пропаст.Имаше план да се направи некое обединување со други патриотски организации но за жал се појавија кртови во таквите кои под наредба на службите работеа против таквото обединување:Ќе учествуваат ли на избори?
ЈАС СУМ ЗА ....Што мислите за „Интегра - Македонска конзервативна партија“?