Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
ne sm bas informiran za ceniti na iphone ako moze nekoj da mi pomogne so toa sto ke gi napise na forumov :kafe:

значи 3г во алфамобиле ти е 530 или 630евра нз точно ја се распрашував кај некро а за другите видови прашај си го некро он има мобиларија

:helou: site.Nov sum na forumov i gledam deka tuka ima bas se za iphone,bi sakal da go prasam necrophilia dali ima uste iphone 3g i kolku pari e?

mi se skrsi ekranot na iphonot 2G iphonot si raboti najnormalno samo sto e ispukan ekranot celiot dali mozam nekako da stavam novo staklo ili nesto slicno,moze li vo makedonijava da se popravi toa i kolku ke me kosta

mi se skrsi ekranot na iphonot 2G iphonot si raboti najnormalno samo sto e ispukan ekranot celiot dali mozam nekako da stavam novo staklo ili nesto slicno,moze li vo makedonijava da se popravi toa i kolku ke me kosta

ти се скрши екранот или само заштитното стакло што е?

остајсе друже по можност стави слика за да се види шо то треба

остајсе друже по можност стави слика за да се види шо то треба

druze telefonot si e ok si raboti i si go sluzam seuste i site funkcii se kako sto treba skrseno e stkloto(zastitno),cim si raboti koo so treba telefonot, najverovatno LCD ekranot e zdrav.a za poporavkata od 11 500 den e malce nelogicna zosto so doplata od 100e moze da se kupi nov IPhone samo za staklo da se plati 200e neznam koja cena e toa.

pozz

Вчера ми стигна порака по смс за наградна игра во која може да се освои Sony Ericsson W350.
Се прашувам дали ги читаат одговорите :pos2:
iphoneon5.jpg

И шо ако имаш АјФон?

Вака сега, ајфоунот 3г му имам направено џеилбрејк и сега скоро го декодираа со унисим. Сега пак, додуша и пред да го декодирам, неможам да префрлувам од ајтјунс ни апликации ни песни, ништо. Некој ако има решение за ова??

Acid има само темава не е за тоа. 300 евра му бара мислам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom