Зошто ви е убаво лице, ако имате големи гради?

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2

sps_ubavo-lice-golemi-gradi.jpg
Еден блогер кој ги следи секој чекор, американските и британските џетсетери, па така и цицлестата Џордан, објави нејзини нови фотографии пишувајќи интересни коментари.

Имено, тој е еден од ретките машки кој атрактивната Џордан не ја смета воопшто за привлечна, пишувајќи како бившата Плејбој-ева зајачица заработила огромна сума на пари исклучиво поради нејзините бујни гради.

"Сигурно на некои мажи не им е битно какво лице има жената", - напиша блогерот, посочувајќи дека доколку некоја девојка сака да стане славна, потребно е само да ги зголеми своите гради и со тоа ќе направи се.

"Зголемувањето на градите ја направија Џордан многу популарна, а потоа тој пример го следеа безброј жени" - објасни блогерот.​

ubavo-lice-golemi-gradi-01.jpg

ubavo-lice-golemi-gradi-02.jpg

Неа не му се големи градите, неа му се ОГРОМНИ. Плус , паднати му се.

Абе убаво е да имаш големи гради...Али до толку големи и виснати не би сакала да имам

Не знам зошто ама темава ми се отвори над 10 пати. Ги молам админите да ги избришрат дупликатите, стварно не знам што се случи. А иначе за темата, дали би го замениле убавотот лице за големи гради и и обратно?

Ццц Цицлестата Џордан уште ја нерекле ајде требало прецицлестата Џордан.Стварни има огромни гради ко што вика Јецилејди.

А дали би го замениле убавотот лице за големи гради и и обратно?

Убаво лице за гради не би го заменила, а обратно можеби ако сум ептен грда :toe:

Види, што се однесува на темава... Важи и обратното.
Што ќе ти се големи гради кога имаш убаво лице? Или пак - што ќе ти се големи гради кога имаш добар задник?

Како и да е, почнавте самите да си се деградирате вие жените. Веќе никој не бара памет од вас: само газе, цице, или лице. :wink:

I am a bitch напиша:

ubavo-lice-golemi-gradi-02.jpg
Тууууууууууууууууу ЦИЦКААААААА!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Кога сме веќе кај Katie Price...
katie-price-jordan-1024x768-2143.jpg

Да не спамирам со слики.
Останатиот дел може да го најдете ТУКА

Ја стварно не знам зошто ставаат силикони.За да бидат попривлечни, sexy? Многу просто од нивна страна. И што кога прават муабет со мажи они не ги гледаат во очи него ви силиконот.Па барем да беа некоја нормална големина некако да пројде, али толкави огромни-дури и гадно изгледа.

I am a bitch напиша:
Не знам зошто ама темава ми се отвори над 10 пати. Ги молам админите да ги избришрат дупликатите, стварно не знам што се случи. А иначе за темата, дали би го замениле убавотот лице за големи гради и и обратно?

Имам убаво лице и доволно големи гради!!
Доколку ова не би било така дефинитивно би ги заменила градите за убаво лице!
Обратно не би...сакам кога зборам со некој да ме гледа во лице а не во гради :wink:

Бооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо јас повеќе би преферирал лице послем ова што го видов знам дека е опасно по живот

G e G o напиша:
Прати ја ова

Img_3654.jpg
а бе типкава нема кизнај колку огромни гради, туку градникот и 5 броја помал и така изгледа само

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom