- Член од
- 5 март 2023
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 1.748
И што ако може да ора, теоретски само.
Која би сакала да ја оплоди 65 годишен дедо?
Може не 65 годишен, ама 82 годишен да
И што ако може да ора, теоретски само.
Која би сакала да ја оплоди 65 годишен дедо?
da de Al Pacino so milionite na konto i na 115 nekoja ke go saka.
Може не 65 годишен, ама 82 годишен да
Парите му ги сака, него не го сака. Жена не сака маж, да се разбереме.da de Al Pacino so milionite na konto i na 115 nekoja ke go saka.
da, mushkoto sakanje e mnogu pointenzivno...жената секогаш брка пари, некаков висок социјален статус. Они не можат да сакаат некој со истата логика како мажите. Нивното сакање не е исто како тоа мушкото.
тоа е суштината. Мажот го влече емоција, жената ја влече новчаникот.da, mushkoto sakanje e mnogu pointenzivno...
khm khm ima dlaboka emocija vo toa kakvi cicki i gaz ima devojkata.
Ок а каква емоција има во сакање пари ?da, mushkoto sakanje e mnogu pointenzivno...
khm khm ima dlaboka emocija vo toa kakvi cicki i gaz ima devojkata.
Значи по твоево само ружна може да е мајка и домаќинка?тоа е суштината. Мажот го влече емоција, жената ја влече новчаникот.
Жената не ја искористува убавината за да го освои човекот од нејзините сништа, него човекот кој што има најдлабок џеб.
Што поубава жена, тоа повеќе гледа да профитира од тоа што и го дарил господ него да биде домаќинка, мајка и да биде сакана.
Uspesnite mazi se poprivlecni, ne striktno radi parite tuku radi osobinite koi gi poseduvaat.Ок а каква емоција има во сакање пари ?
Ahaha tnx sto ja dokaza mojata poenta.( се додека даските од жени не се сетија дека малце ако вложат во овие две работи можат да добијат многу повеќе)
па така му доаѓа. Тие поубавите што се, најчесто лупаат развод и после живеат со мачката, незнаејќи дека им поминало времето и нема у животот втора шанса богато да се удају.Значи по твоево само ружна може да е мајка и домаќинка?
Само личноста што не се цени сама осеќа потреба да се менува.Uspesnite mazi se poprivlecni, ne striktno radi parite tuku radi osobinite koi gi poseduvaat.
Ahaha tnx sto ja dokaza mojata poenta.
Другарчињава од woman heaters club може да си земат по една ружничка ем мирна глава ем домаќинка.па така му доаѓа. Тие поубавите што се, најчесто лупаат развод и после живеат со мачката, незнаејќи дека им поминало времето и нема у животот втора шанса богато да се удају.
клубот кој вие самите го створивте цвета. Само наивците и рогоњите останаа надвор од тој клуб.Другарчињава од woman heaters club може да си земат по една ружничка ем мирна глава ем домаќинка.
Кој се тоа вие?клубот кој вие самите го створивте цвета. Само наивците и рогоњите останаа надвор од тој клуб.