Џони Вајсмилер
Don't share my food
Се разбира дека Џонтра е поголем експерт..Стекот е само во спортот ,а Џонтрата е во спорт,политика,филмови,музика,градежништво,економија....Џонтрата ти е сеоски Зоран Ставревски 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и ја сум фан на Јелена Розга бе мршојадец, а и покрај тоа што сум пијаница знам и да се дрогирам чат пат. Ти ебам тоа нереалниот.Со цел респект према Стекја поштувам неговата експертиза, но пошто Џонтрата е поголема пијандура затоа го гласав. И е фан на Јелена Розга.
Да, признавам, го допрев дното, признавам дека и под него опипав малце и погодете што најдов.Па и ја сум фан на Јелена Розга бе мршојадец, а и покрај тоа што сум пијаница знам и да се дрогирам чат пат. Ти ебам тоа нереалниот.
Инаку се слагам со Џони, сепак Џонтра е експерт во секое поле, пред некој ден даваше експертизи за сообраќај и може да се каже дека го допре дното, а можда и под него опипа малце.
Сега сме заедно на исто ниво.Да, признавам, го допрев дното, признавам дека и под него опипав малце и погодете што најдов.
Стекот.
Стек ти единствено нешто поврзано со книжевност ти е билтен. Не кур умарај.Сега сме заедно на исто ниво.
Побро мој, ај вечер ќе урламе у образование, експерти за книжевност ќе бидеме. Сааш?
Ти ни до буквар не си стасал бе, мене ми збори види го.Стек ти единствено нешто поврзано со книжевност ти е билтен. Не кур умарај.
Таму Рики модераторот може да не банира
Кујзне колку му е досадно таму, никој нема.