Доврши го зборот

Дискусија во форумот 'Играчница' започната од Ece, 3 март 2008.

 1. Ece

  Ece *Sunshine*

  Член од:
  7 јули 2006
  Мислења:
  2.571
  Допаѓања:
  46
  Не знам дали има ваква игра, мислам дека нема и затоа се сетив да отворам тема.
  Е па вака...Членот над тебе ќе напише три букви и ти треба да направиш збор.

  Кал _ _ _ _ _
   
 2. OMGWTFBBQ

  OMGWTFBBQ Bone for Tuna

  Член од:
  3 февруари 2007
  Мислења:
  8.786
  Допаѓања:
  4.391
  барем пример да дадеше ... оти незнам дали од "кал" треба да направам збор или да го дополнам т.е. калскаоспјасиок..... :):) :toe:

  ама оти гледам дека има долни црти ваљда треба да се дополни а ? :raz:
   
 3. Ece

  Ece *Sunshine*

  Член од:
  7 јули 2006
  Мислења:
  2.571
  Допаѓања:
  46
  Да, тоа е поентата на играва. Еден да почне збор а ти да го завршиш. :) На пример, мојот збор можеше да биде календар. Еве нов...
  Лим _ _ _ _
   
 4. OMGWTFBBQ

  OMGWTFBBQ Bone for Tuna

  Член од:
  3 февруари 2007
  Мислења:
  8.786
  Допаѓања:
  4.391
  аха капиш :smir:

  лименка :)

  Мак. _ _ _ _ _ :)
   
 5. Ece

  Ece *Sunshine*

  Член од:
  7 јули 2006
  Мислења:
  2.571
  Допаѓања:
  46
  Макарони. :)

  Сла _ _ _ _ _
   
 6. Архивист

  Архивист Ултрас

  Член од:
  10 мај 2007
  Мислења:
  2.926
  Допаѓања:
  606
  Сладолед
  Пеп_ _ _ _ _ _
   
 7. OMGWTFBBQ

  OMGWTFBBQ Bone for Tuna

  Член од:
  3 февруари 2007
  Мислења:
  8.786
  Допаѓања:
  4.391
  Мак. Тигар бе :icon_conf:icon_mrgr

  пеперутка

  Бар _ _ _ _ _ _
   
 8. Адриано

  Адриано Гостин

  пепељара
  кар_ _ _ _ _
   
 9. Маца_мк

  Маца_мк ♫♥good girl gone bad♥♫

  Член од:
  13 февруари 2007
  Мислења:
  6.421
  Допаѓања:
  464
  карта
  тел_ _ _
   
 10. IronTrooper

  IronTrooper The King of Cool

  Член од:
  27 март 2007
  Мислења:
  1.496
  Допаѓања:
  32
  телето
  сут_ _ _ _ _
   
 11. Viktoranius

  Viktoranius Гостин

  Сутлијач

  Ав_ _ _ _ _
   
 12. Ece

  Ece *Sunshine*

  Член од:
  7 јули 2006
  Мислења:
  2.571
  Допаѓања:
  46
  Авион. (и да спомнам дека зборот не мора да има ист број на букви колку што има цртички, затоа би било подобро да ставаме точки)
  Чор...
   
 13. OMGWTFBBQ

  OMGWTFBBQ Bone for Tuna

  Член од:
  3 февруари 2007
  Мислења:
  8.786
  Допаѓања:
  4.391
  ама така е лесно :)

  Чорап

  Мил....
   
 14. ^Exotic^

  ^Exotic^ Wanderstruck

  Член од:
  25 ноември 2007
  Мислења:
  5.967
  Допаѓања:
  1.046
  Милион

  Згр...
   
 15. OMGWTFBBQ

  OMGWTFBBQ Bone for Tuna

  Член од:
  3 февруари 2007
  Мислења:
  8.786
  Допаѓања:
  4.391
  Згрешка :pos2:

  Фуд...
   

Сподели преку: