Дали сте среќни?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте среќни?

• Да

Гласови: 43 48,3%
  • Не

Гласови: 46 51,7%

• Вкупно гласачи
    89
Јас не сум несреќен, едноставно немам среќа.

Зависи што секој си подразбира под среќа...
Недефинирана ствар...
Според моето расположение сега, и како ја го разбирам овој поим... дефинитивно, далеку од среќна...

Ич не сум среќен, ич.

Ме јаде тешка депресија колку не сум среќен - ми се сере од 1 до 10 од А до Ш од тука до Америка од се...

Ме напиња тоа што мувли без средно на овој или оној начин сега се шефчиња дрски а не знаат 2 и 2 дека се 4.

Ме напиња тоа што во глупава држава не успева тој што се труди и што вложува во себе и својата едукација туку успева тој што лепи плакати, се тепа за партијата или рекетира.

Џабе сум завршувал еден од потешките факултети кога имам иста плата со келнерка од кафич ако не рачунаме бакшиши .... налет - битно она теглено ќе ми кажува како просечна плата во Македонија е 350/400 еур - да, ако си у ВМРО деген.

Ме напиња тоа што сите зборат како треба да сум среќен што работам, место да седам дома - па мајката у пичка да ви ја ебам, иам фрлено милијарда за да се образувам за да бидам добар кандидат за работа ... уште да не работам.

И така, идам да спијам сеа. . .

Донекаде е во право со тоа што среќата/несреќата не секогаш зависи од тебе. Колку и да си силен еден ден светот ќе удри силно и посилно и ќе клекнеш на колена и ќе паднеш на земја и ова е вистина за сите луѓе. Разликата во карактер е кој е во можност да стане после вакво нешто и иако се согласувам дека топлификација се лопови и дека сметките од ЕВН се големи овие не се нештата кој ќе те нокаутираат во животот.
Абе така е,не велам дека е розев животов.Не велам дека никој нема проблеми,но секој со своите на грб и мораме понатака да чекориме. Таман си се искачил,следен чекор дупка.И такак постојано...
Гледам и се трудам да гледам оптимистички,да гледам добро и во лошото.
Инаку пари секогаш ќе фалат.

Ич не сум среќен, ич.

Ме јаде тешка депресија колку не сум среќен - ми се сере од 1 до 10 од А до Ш од тука до Америка од се...

Ме напиња тоа што мувли без средно на овој или оној начин сега се шефчиња дрски а не знаат 2 и 2 дека се 4.

Ме напиња тоа што во глупава држава не успева тој што се труди и што вложува во себе и својата едукација туку успева тој што лепи плакати, се тепа за партијата или рекетира.

Џабе сум завршувал еден од потешките факултети кога имам иста плата со келнерка од кафич ако не рачунаме бакшиши .... налет - битно она теглено ќе ми кажува како просечна плата во Македонија е 350/400 еур - да, ако си у ВМРО деген.

Ме напиња тоа што сите зборат како треба да сум среќен што работам, место да седам дома - па мајката у пичка да ви ја ебам, иам фрлено милијарда за да се образувам за да бидам добар кандидат за работа ... уште да не работам.

И така, идам да спијам сеа. . .
Ајде,ајде не е толку и ќе ти дојде твоите 5 минути само немој да скокнеш од висококатница оти јанѕа ќе ме фати :)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

936071_745040408875013_1828825676951425784_n.jpg

Тотално се сложувам, се дур има слатки ќе има и среќа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom