Дали би се менувале со Меси?

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.960
Поени од реакции
6.441
Деновиве имам прилично време за тепање, неколку дена ќе бидам сам па така низ глава ми се вртат секакви помисли.
Една од нив која ја споменав на друга тема беше дека не би се менувал со лицето Меси Л. и покрај неговите милиони (према некои и над Милијарда долари!) Според некои најдобриот фудбалер на сите времиња, според некои втор позади Пеле, без разлика се работи за гигант на светскиот спорт, скоро да нема дете од Лисабон до Кичево и преку тоа кое не би го препознало ликот на Лионел.
Значи во каква ситуација сте во досегашниот живот, дали сте задоволни со себе и со околностите или пак би се менувале со Меси поради какви и да се причини?
До пред икс години јас би се менувал со милијарда особи на планетава, но ситуацијата се промени на драматичен начин па така сега не би се менувал со никого на светов, Меси, Хју Хефнер, Брет Пит, Новак Џоковиќ...а вие?

П.С. Меси земен како целосен пакет, висина, фаца, памет, богатство, семејни односи (не сум сигурен дали е со некоја старлета) и све кое следи од тоа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.528
Поени од реакции
66.058
Aнонимност vs миљарди? Па да.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Би се мењал за анонимен милјардер кој прави милиони додека си лешкара на некоја јахта со 2-3 топ модели.
Животот на меси и нему сличните уопште не ме бендисува.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Јас би се менувал за парите, али искрено незнам колку би уживал во славата и невозможноста да излезам како нормален човек од дома.
Ако меси е во тебе 2 сантима а ти си 2 сантима во поздраведентопол, дали би мрдал напред или назад? :pos:

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.960
Поени од реакции
6.441
Поради старлетава? Оваа му е девојка или жена?
Има едно интересно правило а тоа вели во случај да ја видиш некоја жена без шминка и да не те уплаши=земај ја за жена.:icon_lol: Не сум сигурен дека оваа нема да те испаничи без шминка.
Настрана силикон и колаген, магнетни аномалии и што све нема тука.
Ова на лева нога е тетоважа? лол се обележал со жиг како краветина.o_O

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.035
Поени од реакции
2.468
Деновиве имам прилично време за тепање, неколку дена ќе бидам сам па така низ глава ми се вртат секакви помисли.
Една од нив која ја споменав на друга тема беше дека не би се менувал со лицето Меси Л. и покрај неговите милиони (према некои и над Милијарда долари!) Според некои најдобриот фудбалер на сите времиња, според некои втор позади Пеле, без разлика се работи за гигант на светскиот спорт, скоро да нема дете од Лисабон до Кичево и преку тоа кое не би го препознало ликот на Лионел.
Значи во каква ситуација сте во досегашниот живот, дали сте задоволни со себе и со околностите или пак би се менувале со Меси поради какви и да се причини?
До пред икс години јас би се менувал со милијарда особи на планетава, но ситуацијата се промени на драматичен начин па така сега не би се менувал со никого на светов, Меси, Хју Хефнер, Брет Пит, Новак Џоковиќ...а вие?

П.С. Меси земен како целосен пакет, висина, фаца, памет, богатство, семејни односи (не сум сигурен дали е со некоја старлета) и све кое следи од тоа.
Vikendov zapoznav biciklist, 73 godushen, cicko Tomche. poslednive 2 godini ima izvozeno 2500 km... zilav, pun so kondicija, na brdo me pretica....

Posakuvam u starost da sum kako cika Tomche.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.786
Поени од реакции
17.306
Поради старлетава? Оваа му е девојка или жена?
Има едно интересно правило а тоа вели во случај да ја видиш некоја жена без шминка и да не те уплаши=земај ја за жена.:icon_lol: Не сум сигурен дека оваа нема да те испаничи без шминка.
Настрана силикон и колаген, магнетни аномалии и што све нема тука.
Ова на лева нога е тетоважа? лол се обележал со жиг како краветина.o_O
Оваа му е љубов од средношколските денови и некоја со која е со години заедно. Инаку или си слеп или си глуп, ако виде силикони на нејзе. :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Vikendov zapoznav biciklist, 73 godushen, cicko Tomche. poslednive 2 godini ima izvozeno 2500 km... zilav, pun so kondicija, na brdo me pretica....

Posakuvam u starost da sum kako cika Tomche.
Знам уште 2-3 на таа возраст кои цепаат со точакот. Тие ми се животна инспирација.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.388
Поени од реакции
24.542
Јас би се менувал за парите, али искрено незнам колку би уживал во славата и невозможноста да излезам како нормален човек од дома.
preseli se u azija ili aus i so ok... batistuta imase normalen zivot vo perth

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Не се брзај, @callejón de la muerte уште ги учи правилата на would you rather па изостави дека за да се смениш со Меси треба прво да му го испушиш на Меси. Секогаш има скапа цена, скапо е да си Меси.

Но, за да е фер имаш опција да бираш дали само првите 85% од чинот или последните 15%.

?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
@callejón de la muerte А што се смени? да не фати некој владин тендер, па не би се мењал со милионер. :icon_lol:

Последно уредено:
Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762

zasto da ne brat nego me zbuni si pisal lisabon ova provokacija za ronaldo fans da ne e hhahahah inace bi se menjal pun pari legenda e iskreno on i cr7 zverovi nema ko niv da ima maradona pele i krojf plus moguce drugive ne im se do mal prst plus ubava zena deca sea kolira u majami tamu smrkanje pienje sve zivo ima alal da mu e respekt

Член од
22 август 2024
Мислења
60
Поени од реакции
80

Која делузија....

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.960
Поени од реакции
6.441
Оваа му е љубов од средношколските денови и некоја со која е со години заедно. Инаку или си слеп или си глуп, ако виде силикони на нејзе. :facepalm:

Знам уште 2-3 на таа возраст кои цепаат со точакот. Тие ми се животна инспирација.
Некако е трогателно што сеуште постојат луѓе кои си веруваат во ПиАр прикаските за селебрити особи.
Кое средно го има Меси, на 15 веќе тренирал со прв тим на 16 играл постојано, освен ако во тоа време решавал дропки и интеграли и дремел на клупа во училница.:icon_lol:
Поентата е дека парите се само еден фактор во квалитетот на живот, што ќе ми се пари ако сум глупав на граница на ментална заостанатост (Меси) ако не можам да составам една проста реченица, ако не пеам писмо, ако не се занимам за широк асортиман ствари, ако немам неизгласлива жед за знаење.

preseli se u azija ili aus i so ok... batistuta imase normalen zivot vo perth
Сокерот е сега голем спорт во оз, Меси веднаш би го препознале таму, не знам како е во Америка оаде што бил сега. Не верувам дека би јадел веџемајт на тост...

Не се брзај, @callejón de la muerte уште ги учи правилата на would you rather па изостави дека за да се смениш со Меси треба прво да му го испушиш на Меси. Секогаш има скапа цена, скапо е да си Меси.

Но, за да е фер имаш опција да бираш дали само првите 85% од чинот или последните 15%.

?
Utre vo 13.30 Celtic-Rangers

@callejón de la muerte А што се смени? да не фати некој владин тендер, па не би се мењал со милионер. :icon_lol:
Многу работи за променија, една од нив е и формирање на семејство, секако дека трагичните настани од минатото оставиле траг, но тоа е се помалку и помалку секоја година која изминува

Kajgana Shop

На врв Bottom