Велес

Член од
8 ноември 2009
Мислења
263
Поени од реакции
146
С
Со акција за садење рози илу ружи може да се исчисти почвата во Велес, така даваа еднаш изјави на експерти на Здравкин Тв или канал 21..
Да тоа што е кажано е точно, но колку што сум запознат јас за чистење на почвата со таа метода треба да поминат години и години, ако не и неколку десетлетја за да се дојде до посакуван резултат....тоа е спор процес на дренажа на земјата од жива и други тешки метали!!

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Да тоа што е кажано е точно, но колку што сум запознат јас за чистење на почвата со таа метода треба да поминат години и години, ако не и неколку десетлетја за да се дојде до посакуван резултат....тоа е спор процес на дренажа на земјата од жива и други тешки метали!!
Веќе поминаа многу години касно им текна за дренажа и чистење на почвата :)

B

Black Guard

Гостин
Може спаринг, без фокусери само со нараквици, ептен фер фајт да не праиме модрици глупости такви работи..нема да не саакаат после девојичњата.

П.С Што е со Велес и коњскиот измет по улиците ?
Зависи ако имаш добра т.е ерекција ќе те сакаат има да те бркаат,а за тоа ти треба многу предигра,замарање додека од парче месо направиш цврст тунгстен,али тоа е друга тема:D

Важи бе каква борба сакаш таква ќе би,наскоро идам за вел и ќе те известам по ПП па ќе се истренираме,ќе најдеме соодветна локација каде нема раја па ќе ја ослободиме природата малку,само што јас немам нараквици-обезбеди ти таа работа,али освен ја и ти Никој друг(значи класифицирано за љубопитниве неколку илјади кои ова ќе го прочитаат:coffee: ),освен може ако познаваш некој твој другар/ка на медицинско или црвен крст за се да биде регуларно...а да и без камери и теренот же треба да биде да речеме земја или трева,никако асвалт-немој само многу да ме истепаш важи,јас не знам аикидо ама малку крав мага...ептен маалку
ама нема да биде применувано бидејќи ние ќе спортуваме и ќе се рекреираме

Не вртам тема и така во темава има многу содржини за расправање само прашав пошто секаде има а и да се си пофалам ме викнаа во полиција :D ^_^
А тоа не чини,биди лојален граѓанин,нејсе кога ќе се сретнеме ќе видиш јас зошто бев во МВР:cenzura:

Сега морам да одам,на гости сум моментално не сум вел али кога ќе дојдам ќе спортуваме,зошто да не?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Зависи ако имаш добра т.е ерекција ќе те сакаат има да те бркаат,а за тоа ти треба многу предигра,замарање додека од парче месо направиш цврст тунгстен,али тоа е друга тема:D

Важи бе каква борба сакаш таква ќе би,наскоро идам за вел и ќе те известам по ПП па ќе се истренираме,ќе најдеме соодветна локација каде нема раја па ќе ја ослободиме природата малку,само што јас немам нараквици-обезбеди ти таа работа,али освен ја и ти Никој друг(значи класифицирано за љубопитниве неколку илјади кои ова ќе го прочитаат:coffee: ),освен може ако познаваш некој твој другар/ка на медицинско или црвен крст за се да биде регуларно...а да и без камери и теренот же треба да биде да речеме земја или трева,никако асвалт-немој само многу да ме истепаш важи,јас не знам аикидо ама малку крав мага...ептен маалку
ама нема да биде применувано бидејќи ние ќе спортуваме и ќе се рекреираме

А тоа не чини,биди лојален граѓанин,нејсе кога ќе се сретнеме ќе видиш јас зошто бев во МВР:cenzura:

Сега морам да одам,на гости сум моментално не сум вел али кога ќе дојдам ќе спортуваме,зошто да не?
Секако ке спортуваме, може и вештини да усовршуваме немора да се праиме крвотници иначе лојален граѓанин сум ама не носев "шлемче" :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе дајте барем ние Кајганџииве да ве гледаме... :)

M

Moon Child

Гостин
Искрено гомна не видов, а во неделата испаднав, куткаше цела чаршија смрдеше и тоа многу на гомна, премногу. Можно ли е од тоа кај узус шо имало кочина со свињи, или некоја канализација да е затната па од жешково да смрди толку?
Jaс уште на почетокот на летото пишав на темава за ужасната смрдеа на гомна од свињи шо се шири низ цел град, ако има заинтересиран некој да потегнеме иницијатива. Не се поднесува, особено навечер кутка цел град :sick:

B

Black Guard

Гостин
Секако ке спортуваме, може и вештини да усовршуваме немора да се праиме крвотници иначе лојален граѓанин сум ама не носев "шлемче" :D

Договорено,ќе спортуваме,размениме искуства,како што кажав ти си задолжен за опрема,јас ќе донесам,аналгин,алкохол(во случај да се изгребеме),нема чевли си железо,може стартки,ако падне противник нема ударање по критични точки т.е главата,ако еден од нас осети потреба од воздух плус=ОК,исто и ако памето се сврти само важно е да најдеме добар мек терен,си реков зошто агресија и негативна енергија да трошиш на предмети кога може да се спортува,претпоставувам МВГР не би правеле проблем пошто ова е од спортски киарактер.
--- надополнето: 8 август 2012 во 17:37 ---
Абе дајте барем ние Кајганџииве да ве гледаме... :)
И што ќе се кладите,абе ние ќе си спортуваме,размениме искуства и по некој удар While shields holding.

Плус тоа последниот пат кога бев со кајганџии јасно им укажав неќам слика од мене на нет па направивме слика и за два дена се наоѓам на нет.

Али немајте мака резултатите ќе ги дознаете,само би било добро да има ученичка за медицинска сестра,фармација или студент/ка медицински ама гледам неќат.
--- надополнето: 8 август 2012 во 17:44 ---
Jaс уште на почетокот на летото пишав на темава за ужасната смрдеа на гомна од свињи шо се шири низ цел град, ако има заинтересиран некој да потегнеме иницијатива. Не се поднесува, особено навечер кутка цел град :sick:

Па навистина луѓе срамота е и за градот а и незгодна ма како незгодна непријатна миризба се шири а плус на ова да го додадеме ризикот од паразит како тенија која ги напаѓа свињите би рекол дека ме е само миризбата пробле,еве има решение а тоа е да всоберете потписи бидејќи ова ви го кажувам од пракса ист случај свињарска фарма и шп некое грло јагниња но граѓаните собраа потписи и на сопственикот му наложија минимум 2000 метри да се дистанцира од населено место.

Еве има тема правна помош може и таму да се праша ако немаме правник велешанец;)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Како ви смрди бе луѓе, јас ништо не сум осетила:pos:

Член од
8 ноември 2009
Мислења
263
Поени од реакции
146
Во име на меѓуетничките односи да останат незагрозени и стабилни...мкораме и ние да придонесеме со нешто...да трпиме коњски измет и да не се жалиме!!!

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Сега возев точак од езеро преку околниот пат од башино село, мириса труе од башино село до кај малина семафорите базентот o_O :sick:

B

Black Guard

Гостин
Таму сега се користи марихуана??

Таму го фатија типот со 10000 екстази,троа амфетамин токму додека шетаа една убава бернардинка,слушајте ваму-не го кршите законот,не вреди навистина,подобро е да соработувате со безбедносните служби барем да сте дел од системот отколку да ве фатат со кеципол и да ве тепаат,едниот два часа а другиот беше под лекција над 4 часа имаше прекар само заборавив-а за кеципол јадеа ќотек,кога го прашаа едниот вој ли е-и само што рече ДА едниот(алфа)му ја витка раката право на маса а вториов мава по бубрег,грб,глава,не дека ќотекот или казната ќе одвратат некој да направи нешто,јас тоа се расправав и со еден мој тетин и му кажав-слушај му велам ако јас сум решен да ти ја пукнам празната малоумна лејка ќе го сторам тоа макар и после да платам 2-3000 евра оштета,поентата е ако решам....ти нема спас(а човеков нема 4-то...ПУ-си реков глуп сум ЈАС што зборам политика со човеков кога тврди дека сме бугари,а татко ми историчар и овој со четвртто повеќе знае...ма дааај),исто е и со вас разбирам дека треба да се кулира али кулирајте во домашна атмосфера па после одете каде сакате-не вреди да ве малтретираат за џабе.

Kajgana Shop

На врв Bottom