La Liga Santander 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата McLovin
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Како може било кој судија да те сфати озбилно кога имаш плетенки на јебени 30 години мрш таму у минеиро крузеиро фати се под рака со нејмар

A тргнав да го праќам постов синоќа
Боље шо не го пратив 23% расизам и антилгбтизам има тука

Настрана шо( ќе) се избламирав

За малку ќе го погодеше. За ова треба суспензија од неколку месеци, а не 2 натпревари.
Нема да ме чуди овој Ридигер стварно да верува на тие приказните на Перез и РеалМадридТВ дека судиите судат против нив.
Мајмун глуп.

Бидете расисти, ич нека не ви чуе ;)
Ако не банираат, ќе се вратиме со нови профили како што прави братот Костич.

This time you won kajgana :icon_lol::kuracc:

GHA2I4mXwAAyQmc.jpg

За малку ќе го погодеше. За ова треба суспензија од неколку месеци, а не 2 натпревари.
Нема да ме чуди овој Ридигер стварно да верува на тие приказните на Перез и РеалМадридТВ дека судиите судат против нив.
Мајмун глуп.

Не заради тоа што го мавна, туку заради тоа што изгледаше како да има крв во очите и да сака да го тепа судијата треба 6 месеци суспензија да јаде.

На момент ми е криво што го задржаа, да се испуштеше некако да го удри судијата и доживотно да го суспендираа, барем немаше да гледаме вакви животински испади.
Срамно е ова пред милиони гледачи, срамно и бедно.

Не заради тоа што го мавна, туку заради тоа што изгледаше како да има крв во очите и да сака да го тепа судијата треба 6 месеци суспензија да јаде.

На момент ми е криво што го задржаа, да се испуштеше некако да го удри судијата и доживотно да го суспендираа, барем немаше да гледаме вакви животински испади.
Срамно е ова пред милиони гледачи, срамно и бедно.
Таквите како него, најјаки се кога ги држат, а после најмногу плачат. Сега да му лупнат минимум 7-8 натпревари казна (а нема ни толку, знаеме сите), ќе почне да плаче дека е жртва на расизам. Гледам се извинувал вчера на инстаграм, грешка направил..

GpfukUcWUAAGg3P.jpg

21640f30-0b20-11f0-88df-cbea984e02db.jpg

Toni-Rudiger.jpg

Таквите како него, најјаки се кога ги држат, а после најмногу плачат. Сега да му лупнат минимум 7-8 натпревари казна (а нема ни толку, знаеме сите), ќе почне да плаче дека е жртва на расизам. Гледам се извинувал вчера на инстаграм, грешка направил..

Кај црнец, па и припадник на религијата на мирот е... Што очекуваш повеќе.

Последно уредено:
На знаат ни да слават не знаат ни да губат.
Кога ги отпаднаа Атлетико на пенали цел тим која фондо сур провоцираа, скокаа баш како од зоолошка испуштени.
После ќе се жалат како се вреѓани гаѓани со шишиња итн.
Треба еднаш некоја будала да му влета во терен и да ги рашљака така убаво па да има причина зошто да го банираат.

Ах сигурно, уште еднаш ќе ве натопорат Барселона и таман
Со онаква игра бидете задоволни и второ место да завршите.
Дип и ние сме греој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom