имаш нешто нејасно а???А да си фатиш Женска ти ?
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 03:17 ---
Да да опишува вистинска жена немој тоа “ МАЖИШТЕ “ да те буни малата си бара жена![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имаш нешто нејасно а???А да си фатиш Женска ти ?
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 03:17 ---
Да да опишува вистинска жена немој тоа “ МАЖИШТЕ “ да те буни малата си бара жена![]()
Не бе се појасно и појасно ми станува дека си барате женски а не дечковциимаш нешто нејасно а???
па покрај вакви "МАШКИ", ништо чудно и тоа да почне да се случуваНе бе се појасно и појасно ми станува дека си барате женски а не дечковци![]()
Ми го зема зборот од устаМене ме привлекува мажиште бе...
Сакам мускул да фатам, нејкум љубовни јамболии ниту прашуми под одредени делови, углавном да држи хигиена, педантен, да е пристојно облечен, културен, а за во кревет мхм ....мажиште бе!
П.С Поубо сама одколку со кекеле....
физички..........златни ланци,мобилни некст џенерејшн,БМВ,Мерцедес,туристички водич.....шо знам уште......
Тоа е жена у мушки род машкуданка ги има во секое мало,нема ни м од маж а од мажјак уште помалку,само да не испадне некоја Алфа како стефТоа е маж-метросексуалец али не Мажјак.
каталог бе дечко,на шо помисли ти
Физички кај еден маж... хм..
Дефинитивно испакнати вени на дланката се голем трн он, потоа големо рамо и цврсти раце за кога ќе ме гушне да ме остави без воздух на секунда две..Kрупни очи и широка насмевка, цврсто газе, мирисот на чисто и уредноста во однос на облеката.
Додека за голем трн оф особено го сметам гелот на коса![]()
А нешто за косата да искоментиравте ?
ова со дланкиве најмногу ме збуни...кај мене освен плускавци од тегови,ништо друго нема лошо на рацете![]()
Тоа е жена у мушки род машкуданка ги има во секое мало,нема ни м од маж а од мажјак уште помалку,само да не испадне некоја Алфа како стеф![]()
Испакнати вени на дланките WTF?![]()