Фан Клуб: Интер

Како лесно си го терате муабетот... нека иде Ето, нека иде Снајдер, не е проблем... ќе дојдат Јанко и Петко...
Хелоууу? Мала ретроспектива: кај ќе бевме лани да не беше Ето во супер форма? (патем, единствениот кој играше на ниво цело првенство) Или еве, дури и да играше Ето во оној стил како во првата година кога дојде во Интер... ќе бевме очај. Ќе бевме толку очајни што ќе го купевме и Матри во Јануари. Фино е што имаме бек-ап во Тевез, ама немаме гаранција дека животното ќе се здиви како Ето. Ние без еден екстра напаѓач сме рупа, зошто другите служат како помагала, сами за ништо не ги бива.

Во секој случај ако веќе сакаме да го донесеме Тевез подобро да биде за Ето отколку за Снајдер, барем напаѓач за напаѓач, инаку не ја гледам логиката. Помало зло е тоа.

Ех да му се невиди... тешко е како и да го вртиш.Не сум ни оптимист ни песимист, ќе се стрпам до 31 август пошто не знаеме на што сме. Морати којзнае кого ќе продаде а во последно време има гадна навика сабајле уште неразбудени да не начека со некоја вест за тројца нови фудбалери кои предходно никој и никаде не ги спомнал.

Туку, има ли нешто за продажбите? Ќе се продава некој или правиме тајфа од 40?

Читам нешто, Де Лаурентис во едно интервју за SKY изјавил дека Морати му рекол него дека купил "Еден Голем Играч". Се надевам "овој голем играч" ова да не биде Кучка или Паласио, туку Тевез или Лавеци.

Читам нешто, Де Лаурентис во едно интервју за SKY изјавил дека Морати му рекол него дека купил "Еден Голем Играч". Се надевам "овој голем играч" ова да не биде Кучка или Паласио, туку Тевез или Лавеци.
Е како може да го купил Лавеци а Де Лаурентис да не знае :pos:

Јас колку што можев да прочитам Интер барале 40мил, ама Русиве нуделе помалку. Али сепак преговорите не се завршени и утре ке се знаело поточно. Парите што интер ке ги заработеле од Ето ке ги реинвестирале во други играчи. Исто интер ке заработи и од Марига околу 7мил.
Исто така интер се во двоумица дали да го земеле Тевез, оти не биле сигурни дали ке му се допадне милано. Нејќат да ивестираат многу пари во играч кој за една година може да каже дека сака да си замине.Па така интер разгледува и други опции ко Диего Форлан кој кошта 10-15мил и Лавеци.
Изјава на Лука Маркети.

Е како може да го купил Лавеци а Де Лаурентис да не знае :pos:

Може да биде тоа негова тактика, него Лавеци беше моја желба затоа го ставив во една иста реченица . Лошо се изразив. :P

Па русите се малоумни, со тоа што покажуваат колкава плата ќе му дадат удираат потврда колку се отидени у неповрат, не се будали од Интер на вакви амеби испод 30 да им го шиткаат Ето.
Друга работа, Ето има уште година до две да игра во солидна форма, а со оглед дека оди во Русија, таму и 4 сезони може да изигра со плус 20 дадени голови во една сезона.

Форлан јок, не ни отварајте такви статии, Форлан е истурен напаѓач, Милито и Пацини се тука, не трошете сетило за вид за вакви шпекулации.

По изјавиве на Морати изгледа ќе биде Тевез ин, Ето аут... што ти прави парата, Ето, еден од најдобрите напаѓачи на светов ќе оди да игра во којкурстан... ми се одмили фудбалот...

Па русите се малоумни, со тоа што покажуваат колкава плата ќе му дадат удираат потврда колку се отидени у неповрат, не се будали од Интер на вакви амеби испод 30 да им го шиткаат Ето.
Друга работа, Ето има уште година до две да игра во солидна форма, а со оглед дека оди во Русија, таму и 4 сезони може да изигра со плус 20 дадени голови во една сезона.

Форлан јок, не ни отварајте такви статии, Форлан е истурен напаѓач, Милито и Пацини се тука, не трошете сетило за вид за вакви шпекулации.
Syn оваа го изјави денска Luca Marchetti јас затоа го напишав, ова се негови претпоставки...Он има доста изјави на fcinternews.it и fcinter1908.it Ова се само негови видувања на целава ситуацијаа. Ништо повеќе.

Се е тоа ок, ама реални да бидеме, Форлан нема теорија да дојде, он може да дава свои претпоставки ама оваа нема да му се реализира, ми нема логика ко и онаа за Бербатов.

Денеска Занети слави роденден.

Честито 38 години Легендо. :D

По изјавиве на Морати изгледа ќе биде Тевез ин, Ето аут... што ти прави парата, Ето, еден од најдобрите напаѓачи на светов ќе оди да игра во којкурстан... ми се одмили фудбалот...
Тоа е Иосоноинтериста нема веќе играчи ко Занети, Гикс, Сколс кој играат од срце за клубот.
--- надополнето: Aug 9, 2011 10:53 PM ---
Се е тоа ок, ама реални да бидеме, Форлан нема теорија да дојде, он може да дава свои претпоставки ама оваа нема да му се реализира, ми нема логика ко и онаа за Бербатов.
За нив двајца и јас би се сложил, бидејки Форлан не го земавме кога беше помлад, не пак сега.

Fорлан е добар играч али има 31 год мислам и тој има уште година,2 во топ форма после што джабе пари сме давале поарно да се купи некој добар што има подолга иднина пред него и дај постирајте некое видео од овој лавеци како го викате ?

Fорлан е добар играч али има 31 год мислам и тој има уште година,2 во топ форма после што джабе пари сме давале поарно да се купи некој добар што има подолга иднина пред него и дај постирајте некое видео од овој лавеци како го викате ?

И Дел Пиеро =)

Мислам дека САмо еден од Снајдер или Ето ке си замине белким не е толкава будала Морати.....а мислам ке е Ето за Тевез ....ма да без навреда не дека не е аткрактивен вашиот клуб туку напротив мислам дека Тевез не иди во Италија воопшто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom