Не ми се допаѓа твојот смисол за хумор. Не гледам ништо смешно во тие неврзани работи (барем јас)
Мој совет обиди се со друго, на пример тој битолчанецот како се викаше не дека неговите емисии ме прават да се удирам од земја од смеење туку онака ми се интересни и ги гледам кога ми е досадно
не велам дека не се интересни stand up комедииве ама сега почнаа да излегуваат во мода....
еве на пример...барем еднаш неделно се смеам на клипчево
добро сега секој сака да си се проба.......ама колку ќе успее..тоа времето ќе покаже
Пуштам клип еден, очекуам комедии уште од почеток, минува пола минута, минута, втора ..премотувам при крај, сменшно не чув ништо, хех ај вториот клип, оно исти....
не сваќам треба да се смешни видеава ?
Ако е шема сите да се фрлаат во Вардар и ако сите се фрлаат во Вардар, пред да се фрлите во Вардар запрашајте се која е причината и дали вреди да се фрлите во Вардар
Јас со пиштол на чело посмешно ќе ги кажев работиве.
Има глас како оној порано што правеше реконструкција на шах партиите на телевизија.
Цело време се мислам дали текстот му е лево или десно, зашто се утепа со зјапање таму.
Ако тоа што го. кажуваше може да се. напише. вака би изгледало. мислам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.