Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: jaс пак читам дали има бигбанг теории во серијава, имам изгледано само една сезона, до 3та ги имам на цедиња ама not my cup of tea, плус многу ми е коцки сликава. -.- 10 сезони докажана ми стои па препорачав. Ако барав инспирација од the actual bigbang ќе ја пишев Бабилон 5. Таа ја форсираат. Последната уште не ми е изгледана, досадна ми стана и не ме смее, ама ќе и дадам шанса и на последнава. You call that a glow stick? :pos:

ps i iosono ne skontal, do bene e. :D

Six Feet Under или The Wire?
Планирам да симињам поише сезони, да си ги изглеам лежерно оваа недела.
Ваше мислење?

The Wire дефинитивно...малце си згрешил тема бај да веј :cool:

Глеам погоре има некои предлози па викам и ја да си попитам :)

Биг Бенг Теори?
Ја имам само не ми се гледа комедија... Со исклучок на two and a half men само не знам сега новата сезона без Чарли Шин не ми се гледа. Сега со Качер, без Берта, веќе не е интересен и Џејк не е повеќе дете...

Avengers ако не биде блокбастер на годината, нема кој.
Nema koj? How about:

1. Dark Knight Rises
2. The Hobbit
3. Spiderman
4. Bourne 4
5. Prometheus (Alien/s prequel)
6. The Hunger Games
7. Skyfall (007)
8. Django Unchained
9. Man in Black 3
10. World War Z
11. John Carter
12. Brave (Pixar)

Also, bonus lista za tebe wot4e/bot4e:

1. Wrath of Titans
2. Total Recall
3. Resident Evil 5
4. G.I. Joe 2
5. The Expendables
6. Ghost Rider 2
7. Battleship
8. Madagascar 3
9. Rock of Ages
10. American REunion
11. The Dictator
12. Dog Fight
13. Hotel Transylvania
14. 7500
15. Taken 2

Da recheshe na primer za 2013 deka Man Of Steel ke bide bez konkurencija posho e ebaniot Supermen ajde de, ama vaka... :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Sakam da kupam elektricen kotel za parno greenje za stan od 70m2. Ako znae nekoj da mi preporaca nekoja marka i kolku kilovati bi odgovaralo. Nov stan so 8cm stiropor i PVC prozori.
Blagodaram.

Sakam da kupam elektricen kotel za parno greenje za stan od 70m2. Ako znae nekoj da mi preporaca nekoja marka i kolku kilovati bi odgovaralo. Nov stan so 8cm stiropor i PVC prozori.
Blagodaram.
контактирај не и ке ти објасниме... на нашиот веб сајт има контакт.. пиши само кано ком мк (на латиница нормално) и ке најдеш таму веке...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom