ДрЗаработи го?
И онака не се скапи 50киве...
Другар иам јас мотор, реков примерPa placi, traskaj doma po masata i zidovite, udaraj se od zemja i vikaj. Najvazno e da vriskas glasno. Umetni i nekoi prici od minatoto kaj sto te izneverile roditelite (te zaebale za nesto), kazi kako na kole mu zele motorce i site zenski od skolo gi fatil. Ajde malce kreativnost, ipak za motorce se raboti. pozz
Имам 13 години, шо да работам :O ?Заработи го?
И онака не се скапи 50киве...
На 13 години најдобар начин на заработка ти е да шеташ по баби и дедовци, ем ќе собереш некој денар ем ќе се најадешИмам 13 години, шо да работам :O ?
каков мотор бе на 13 год,научи прво точак да возиш..мотори им изнакупија на дечиштава и секој ден сообраќајки има..сакаш ли глава да изгубиш?Како сте ги добивале посакуваните работи? И дали знаете како да ги добиете?
На пример сега сакам мотор, како да го намолам татко ми да ми купи мотор, секако доколку има можности?
Пример рековкаков мотор бе на 13 год,научи прво точак да возиш..мотори им изнакупија на дечиштава и секој ден сообраќајки има..сакаш ли глава да изгубиш?
Како ?Направи да му се смачи што си му син и ќе успееш![]()
Така. Ќе почнеш преговори. Ќе бидеш упорен, секој ден по неколку пати, некогаш и ќе има караници али ако бидеш упорен ќе успеешКако ?![]()