Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
ја више ијам и карта... на северна седам.... ако ве препознаам ќе ви дојдам заедно да се дереме!!! :))))))
На јужна сум јас, блок 5. Ако сакате може да се собереме пред натпреварот.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Многу сакам да се запознаам со форумџииве, но имам 14 па потешко ќе биде :). Ако има некои собиранки за сите возрасти доаѓам 100%. Можеме на некој хорор филм во кино ако има да одиме?

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Ајде кајганџии, бујрум утре на ПРОТЕСТ во 18:00 на Мајка Тереза. До сега сме јас, Natural-girl, Mac)) и Saladin. Кој сака да ја зголемиме екипата, нека пише тука.

ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ! :)

Кога ќе се пријават уште неколку, ќе договориме детали, кога и каде да се чекаме.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Многу сакам да се запознаам со форумџииве, но имам 14 па потешко ќе биде :). Ако има некои собиранки за сите возрасти доаѓам 100%. Можеме на некој хорор филм во кино ако има да одиме?
Можеме и на романтика да идеме :D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Ајде кајганџии, бујрум утре на ПРОТЕСТ во 18:00 на Мајка Тереза. До сега сме јас, Natural-girl, Mac)) и Saladin. Кој сака да ја зголемиме екипата, нека пише тука.

ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ! :)
И јас ви се приклучувам.

T

Torchyrus

Гостин
Нишо другар напрај 18 години па ќе те зиаме со нас коа ќе моиш порничи да глеаш :D

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ке оди некој на протестот во Струмица?

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Некој за на баскерфест? Уште утре ни остана... За сите возрасти

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
za pivo fest te shvercame garant., treniraj od sega:D., aloooo nemoj ni da si pomislil na takvo neshto:place:
--- надополнето: Jun 16, 2011 11:23 AM ---
za pivo fest te shvercame garant., treniraj od sega:D., aloooo nemoj ni da si pomislil na takvo neshto:place:
--- надополнето: Jun 16, 2011 11:23 AM ---

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Se bara nekoj Skopjanec od onie starite sho idele na forumo .. wicket, bushav i tn :) za edno kafe vo Skopje in a week or two or maybe three? :D Samo neznam kako da se snajdam tamu pa kamo li za kafe da se najdeme.

Kajgana Shop

На врв Bottom