Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ја више ијам и карта... на северна седам.... ако ве препознаам ќе ви дојдам заедно да се дереме!!! :))))))

На јужна сум јас, блок 5. Ако сакате може да се собереме пред натпреварот.

Многу сакам да се запознаам со форумџииве, но имам 14 па потешко ќе биде :). Ако има некои собиранки за сите возрасти доаѓам 100%. Можеме на некој хорор филм во кино ако има да одиме?

Ајде кајганџии, бујрум утре на ПРОТЕСТ во 18:00 на Мајка Тереза. До сега сме јас, Natural-girl, Mac)) и Saladin. Кој сака да ја зголемиме екипата, нека пише тука.

ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ! :)

Кога ќе се пријават уште неколку, ќе договориме детали, кога и каде да се чекаме.

Многу сакам да се запознаам со форумџииве, но имам 14 па потешко ќе биде :). Ако има некои собиранки за сите возрасти доаѓам 100%. Можеме на некој хорор филм во кино ако има да одиме?
Можеме и на романтика да идеме :D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ајде кајганџии, бујрум утре на ПРОТЕСТ во 18:00 на Мајка Тереза. До сега сме јас, Natural-girl, Mac)) и Saladin. Кој сака да ја зголемиме екипата, нека пише тука.

ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ! :)

И јас ви се приклучувам.

Нишо другар напрај 18 години па ќе те зиаме со нас коа ќе моиш порничи да глеаш :D

za pivo fest te shvercame garant., treniraj od sega:D., aloooo nemoj ni da si pomislil na takvo neshto:place:
--- надополнето: Jun 16, 2011 11:23 AM ---
za pivo fest te shvercame garant., treniraj od sega:D., aloooo nemoj ni da si pomislil na takvo neshto:place:
--- надополнето: Jun 16, 2011 11:23 AM ---

Se bara nekoj Skopjanec od onie starite sho idele na forumo .. wicket, bushav i tn :) za edno kafe vo Skopje in a week or two or maybe three? :D Samo neznam kako da se snajdam tamu pa kamo li za kafe da se najdeme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom