Без навреда <3, не биди глуп.Трамадолот го има во течна состојба ?
Совет од постар батко, а ти како сакаш. Се надевам ќе пишеш дека ти е за кладба муабетов или не знам нешто трето, само не за употреба.
Позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без навреда <3, не биди глуп.Трамадолот го има во течна состојба ?
Без навреда <3, не биди глуп.
Совет од постар батко, а ти како сакаш. Се надевам ќе пишеш дека ти е за кладба муабетов или не знам нешто трето, само не за употреба.
Позз
Јас порано користев дрога од видот “џоинт“
Како затрудне жити се, што се` ли ти правеле додека си бил out?Сега ќе споделам едно Искуство со вас а се со цел ПРЕВЕНТИВНО-да знаете па да не изгорите како мене.
Значи намерно предизвикав серотонински синдром(хормон на среќа) користејќи ултрам и карбамазепин,немаше некои сајд ефекти освен дезориентација проследена со...чувство на блаженство и халуцинации...така направив два пати пред 3 години е случкава,имајте предвид дека го ЗНАЕВ ризикот а ризикот е фатален т.е губење на животот па третиот пат во блажена состојба завршив во болница и ме третираа соодветно-оттогаш само ганџа!!!
(имајте предвид дека сам ја злоупотребив медицинската литература која сум ја прочитал).
Ти марјан-мики(мислам дека си младо детуле) имај предвид дека мзлоупотребата која ја направив можеше да ме чини живот!!?!??!?!?!
Затоа настрана од психофармаци-настрана од опијати,Амфетамини и МДМА бидејќи содржат отров за глувци,по некој инсектицид и PCP,и на крај краеви знам многумина изгорени од психостимуланси и сега се под антидепресиви,маваат глава во сид(имам видено) се трујат со хелексик и триста срања, а луѓе кои се дружеле со опијати искрено не знам многу но јасно ми е што им се случува(забавено дишење,депресорно дејство врз ЦНС,немање апетит,уништување на кардиоваскуларниот систем т.е вените,скапување на црниот дроб....).
Ова ви го кажувам за да знаете,за да вас истото не ви се случи токму затоа и го споделувам со вас.
П.С Има и абдали кои се прават "мажјаци" а кога треба да сексаат некоја дроља за два џоинта и линија купуваат Асентра(серталин) за да не свршат(ејакулираат) пред време.
Ова...се со добра намера.
Како се прави таа екстракција и која е разликата од пушење?Појако ли е?Инаку мене ми е најдобро екстакција на тхц во масло, секогаш знаеш колку ти е потребно и никогаш немаш проблеми. Особено кога ќе го претвориш од тхц во тхц-а.
Екстакцијата е таканаречен хашишКако се прави таа екстракција и која е разликата од пушење?Појако ли е?
Дај објасни подетално кога ќе имаш време.Можеш и ПП.Фала ти.Екстакцијата е таканаречен хашишНаједноставно се прави со парче водоводџиска цевка, плин од трафика за полнење упаљачи, филтер за кафе. Разликата е што знаеш точно колку си испушил, за разлика од тревата во која што не знаеш колку содржи тхц.
Дај објасни подетално кога ќе имаш време.Можеш и ПП.Фала ти.
На пример, ако ни треба дополнителна инспирација за некоја уметност, или едноставно нов начин на перцепирање на уметноста и заради тоа сакаме да ја зголемиме само визуелната сетилност и перцепција, тогаш земаме посебен вид кој влијае само на тоа; ако сакаме когнитивно засилување, на пример при проучување на нешто теоретско, тогаш земаме посебен психоделик специјализиран за таа намена; исто така ако одиме на концерт, земаме нешто кое ни го појачува слухот и ја зголемува димензионалноста на концертното доживување. А секако, некои од психоделиците посебно ќе се приспособуваат за медицински и теравпетски потреби.