I
indigo child
Гостин
Te pozdravuvam so istovo dragaNe mi se veruva ej.
Ne. Mi. Se. Veruva.
Cccc...Daj Bozhe da iam sinovi sve, nejkjam kjerki !!!
I taka ti vikam ja...
Meteorive slabo -.-
Lele ko kje mi tekne shkolo mi se svrtue. Srekja lezham.
Cela se izljupiv. Mn sum slaba, kokoskini gradi mi izlegle, zimi se !! -.-
Te lazam ma. Uste me sakaat ne sum tolku grda
Mi trgna so lazhenjevo -.-
Niso be dear, utre so Kristiba da se vidam, mi nedostasuvase biatchot. I moze na sobiranka da idam posle. Neso mi se prijade, cek da vidam dane ima neso.
Nema, ima od grdite max, ne mi se svigjaat. Pukanki mi se jadat -.-
Racija imalo oooof. Ke se frlam od terasicevo! Racija..*pityface*
Ponekad mi ide da gi iscukam tumblr facine so aparati. Ne deka se tumblr hipster faci, nego poso oni imaat aparat, a ja neam.
Ne znaes kakva zelja za aparat me fati. A photography skills i na sims nejkje da mi se ukluci. Me sabotira nekoj da ne stanam fotograf poso ke stanam slavna. Mi frlile magija. Duri i na sims ne mozam da slikam -.-
Ne bev ni denes na staza. Zaboraiv, sea mi tekna. Pa me pratija u prodavnica !! Lele zbesnav ej. Vo Tediko poeftino e ! Od sea tamu da kupuete site!
Wait, what? Zasho im se obrakjam na site koa site ripaat latinica post? Mnogu sakam latinica postoi be, site gi mrzi da citaat ^^
Mn sum vesela denoive. Denes sum se ubila od smenje na yes dear ahah. uste mi e smesno ej xDDD
Aj neka doe oktomvri da si oblecam dukseer i kebe vrz mene i blagite u skut i da si gleam serii po cel den ^^
Mi se glea nekoj film, ama me mrzi da si pusstam. A imam 2-3 negledani. Knigana pri kraj mi e, use 20 strani, ama i taa me mrzi da ja docitam. Mnogu go zatupi Elizabeth, epten mi e dosadna. Plus za zeni e. Sakam nesto od Anais Nin. Ke se zaclen u british od sept, i need those books !!
idam da dremnam aj.
mwa topsi *:
Se potsekjam na toa kakva licnost bev ( :
Narcisoidno li e da si citas svoi postovi? Mi e gajle ! *tmurnosmajli*
Eve bleda sum bila nesto cel den. Mi se ostvaruva zelabata da oblecam dukser i kebe vrz mene i blagite u skut i po cel den serii samo ne go predvidev zatnatiot nos i ladnoto vreme nadvor. Eh vreminja bea toa koa bev zaljubena
Sto se smees ti? Ne sum vekje. Ne te vozam vekje, ama ic. Moze dodusa kola koa ke mi kupat, ke ti pokazam kako se vozi, a ne ti...xD
Random muabeti mi frcat na site strani. I mislive mi se random. Ubavo e toa. Znaci deka ne se sekiram za neso au golemo. Pa ne ni treba. Labavo.
Utre praam demek pismena za romantizam i trebase da citam nekoi knigi ama c. Nisto ne bidna. Sea ke zeam neso Bajron, neso Gete neso au, da vidam so ke mi kaze google, ako i ne ja najdam na Bajron knigata na angliski, m. E taka.
Ostani mi pozdravena <3
mwa mwa *:
xDD
p.s. y u ppl read my posts?!?
p.p.s. Stvarno ko da nema mozok kaj mene zvucam