Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Бурни Времиња

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Секогаш 5-10 мин. начекувам од серијава дури да почни Езел и секогаш во мене чувствувам некое лошо чувство :confused:
Серијава е ептен напната!

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Секогаш 5-10 мин. начекувам од серијава дури да почни Езел и секогаш во мене чувствувам некое лошо чувство :confused:
Серијава е ептен напната!
Серијава кажав напната е вкрај има навака една сцена од која може да се расплачи секој со превод на хрватски ја гледав делче и самата помисла од тоа ти иде тоа одвнатре некое чувство и те тера да направиш така незнам на македонски како ќе ја средат тука бара многу труд и емоција да го содадеш тоа чувство кое задава болка веднаш во моментов на дејството. Оценка за серијава би дал 9/10 тоа со 1 минус е заради напнатоста незна некој со слаби нерви не би ја гледал цела серија.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Шала на страна, мрзам Турски серии али "имав можност" да погледнам неколку епизоди во средината на минатиот месец и сум доста изненаден. Мене ми личеше како да е Италијанска. Таман мислиш им се случило најлошото, ги мава уште полошо. Јака драма е, озбилно.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ова не е можно,зарем детенцено умре Осман??? :eek:
Аееееееееееееее невозможноооооооо од лошо полошо им се случува!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не бе тој ја раскажува, како може да умре. Него како ли ќе се спаси?:D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не бе тој ја раскажува, како може да умре. Него како ли ќе се спаси?:D
Онде на реклама за следната епизода нели тоа нуркачите не го најдоа.... :confused:
Ама Мете ко че си ја фати професорицана,јас само пред екран можи да го :drk: :pos:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Али е најзверка од сите бе :D со тоа бркот.....идол ми е :P
Единствена турска серија што до некаде ја загледав.........

Член од
20 октомври 2011
Мислења
30
Поени од реакции
7
Најдобра и Најубава Серија...:)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ајлин е многу секси кога е лута. Дечкото што го глуми Мете го прави тоа страшно добро. Му претстои добра кариера. А и ликот на Мете многу интересен... малце лигав но интересен.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Овој Али го имам сретнато во други серии чат-пат... ептен лошо глумеше дали беше до серијата или што нз.. ама во оваа серија за мене перфектно глуми.
Друго,кога и да ја гледам серијава не можам се вознемирувам, мадафака санава ган! Ептен е напорна,тешка за гледање..... Ретко вака да сум се вознемирил од нешто на ТВ... :tapp:

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
И за мене оваа серија е единствена што ја пратам.Цела екипа е супер,а ќе го издвојам Осман,а и нашиот Лука Алексиќ алалда му е.
До скоро мислев дека нема да мозам да гледам синхронизирани филмови,но изгледа е се навика.
Се сложувам дека е тежок филм,и кога ќе заврши многу лошо се осеќам...душава ме боли.
Но, репризи не гледам!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Eпизодава беше комиње. Најмногу ми се расипа откако ја слушнав модифицираната песна на Мете и групата... Ја унаказиле, не знам зошто по ѓаволите морале да изменат... Исто така и моментот помеѓу Ајлин и мајка и` не ми беше многу емоционален. Али на крај колку толку Али и рибарот ја извадија.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе што пијалок е она што го пијаше Али,скоро во сите турски серии го пијат она... :icon_mrgr:

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Јас колку што знам, нешто како нашата мастика мешана со вода...така ми кажаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom