Не те разбрав, сакаш да земеш два компјутера од кои едниот ќе си го склопуваш сам и ќе го платиш 36.000 и уште еден кој ќе го купиш готов и ќе биде 40.000?Барам компијутер по делови за 36 илјади и еден за 40 илјади ми треба за игри и се тоа... Само без глупи коментари ќе ве замолам. Инаку само куќиште затоа што имам монитор.
Уствари лошо е баш тоа што има 15 години, а не чул за правопис, нели оди во школо. Муабетот ми е дека не би било срамота човек од 90 години да не знае да пишува по правопис, ама вака...>компијутер
>без глупи коментари
>Машко, 15
Па прати ни ги и двете конфигурации, не сме видовити, мислам барем јас не сумСакам еден комп.Значи една конфигурација од 36 илјади и друга од 40 оти се мислам за колку пари разбираш сега ?
Не ни очекувај.Некој грди дебели дебилчиња изиграваат троллови на форумов оти немаат друга работа .Не ве прашав да ми кажувате дали имам лош правопис него ве прашав за пц ама како што гледам овде нема никаква помош.Поздрав.
“Барам предлог конфигурации, со буџет до 36-40к. Ми треба еден десктоп за играње. Благодарам“Барам компијутер по делови за 36 илјади и еден за 40 илјади ми треба за игри и се тоа... Само без глупи коментари ќе ве замолам. Инаку само куќиште затоа што имам монитор.
Не бе па и ти... Добро си е напишано, само што направивме една страна со коментари што дечкото уствари бара“Барам предлог конфигурации, со буџет до 36-40к. Ми треба еден десктоп за играње. Благодарам“
Не се заебавај со вакви работи, може детето има проблеми или е депресивно и ќе направи глупост.Тука се гледаат јасно сите делови што ти требаат.