Ако погледате убаво ке забележите дека чита од предходно напишан текст.
КонечноЛелееееееее ами јас енос саа го гледам овој форум. Абе толку многу се замарате со мојте видеа шо опсесија ви станах. Па и пратњи у пријатели имам на фејсбук. Хахахахахахаахахахаха хухухухухухухух. Ете лично и персонално да знаете да јас сум типката од видеата и не се срамам за ништо. Отсекогаш сум зборела шо ми текне пошо незнам да лажам. Иначе тај акаунт весна1992ифу не постое веќе. И огромно фала на грубите коментари. Ве сакам и противниците и оние за мене. Колку време губете за одржување на форумов хахахахааутограм да не сакате?
Ами она енос саа го гледа форумов сега ке видиме ние кого ке хејтаме ке ни покаже она нас.А баш си мислев колку време ќе и треба да се регистрира и да ги искаже своите мудри мисли тука?
Признај Весна, тај Мартин сигурно јако те има исшврка'но чтом го опеваш у толку видеа и песми.Лелееееееее ами јас енос саа го гледам овој форум. Абе толку многу се замарате со мојте видеа шо опсесија ви станах. Па и пратњи у пријатели имам на фејсбук. Хахахахахахаахахахаха хухухухухухухух. Ете лично и персонално да знаете да јас сум типката од видеата и не се срамам за ништо. Отсекогаш сум зборела шо ми текне пошо незнам да лажам. Иначе тај акаунт весна1992ифу не постое веќе. И огромно фала на грубите коментари. Ве сакам и противниците и оние за мене. Колку време губете за одржување на форумов хахахахааутограм да не сакате?
Нема врска. Мартин ми е пријател кој е далеку од мене и толку.Признај Весна, тај Мартин сигурно јако те има исшврка'но чтом го опеваш у толку видеа и песми.
Единствено жалам што јавно стана видеото. А за кажаното знам дека од мојата душа искрено кажав што мислам за таа личност. Но на луѓе ако воопшто можам да ве наречам така не се ДОКАЖУВА кога тие од мравка слон направија. И лека ноќ. Да не испадни дека сум и луда и невоспитана.добро Весна се гледа дека во умот си лесна.
Мартин брат, собери сили, стави корпа на глава и продолжи со животот ко ништо да не било.
чукни ја главата и сфати дека немаш само ти НАЈдобар пријател и немој да те натерало нешто уште некое видео да ставиш. доволно се изруга за цел живот. чао.
абе такви сме ние Македонците од мравка слон правиме, ама ти не можеш да разбереш оти живееш во СТРАНСТВО....стварно, што ти беше финтата дека живееш во странство?Единствено жалам што јавно стана видеото. А за кажаното знам дека од мојата душа искрено кажав што мислам за таа личност. Но на луѓе ако воопшто можам да ве наречам така не се ДОКАЖУВА кога тие од мравка слон направија. И лека ноќ. Да не испадни дека сум и луда и невоспитана.