Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Заинтересиран сум за 3 Max Optic на Телеком МК ,
дали некој од вас го има избрано овој пакет во својот дом и дали ќе може да ми каже дали е се во ред со услугите што ги нудат во овој пакет:
(брзина на интернет,тв канали,домашни и меѓународни разговори)
http://www.telekom.mk/3-max-optic-giga-paket.nspx

Се швркна денес нешто оптикава од 50мбпс, ја видов над 7мб за кратко а јуторентов вика и 10 дека била
7xYKJR3.jpg

Се швркна денес нешто оптикава од 50мбпс, ја видов над 7мб за кратко а јуторентов вика и 10 дека била
7xYKJR3.jpg
грешка е тоа, се дешава во микроторент да покаже преголема брзина на моменти. не дава телеком ништо повеќе, може само да скрати.

грешка е тоа, се дешава во микроторент да покаже преголема брзина на моменти. не дава телеком ништо повеќе, може само да скрати.
Сумњав меѓутоа првпат ми се дешава...

Активирав Magenta 1 М пакет денеска, ама сеуште не е пуштен, ни каналите ги нема на тв ни интернетот е побрз. Не сум запознаен дали одма пуштаат или на први?

Активирав Magenta 1 М пакет денеска, ама сеуште не е пуштен, ни каналите ги нема на тв ни интернетот е побрз. Не сум запознаен дали одма пуштаат или на први?
Ние чекаме 1 месец

Мене за 1 ден ме префрлија на Magenta, ама и претходно користев оптика.

Што убаво... Претплата си тече, вие си чекате... Мераци!
Токму така:( И што е најстрашно,прво ни дадоа неисправен даљински од ресиверот,па ни го смениа и сега ќе чекаме;)

Нешто во задно време почнаа да заебаваат телеком, проблеми со телевизија и интернет со подолги прекини и тоа во централно градско подрачје, центар карпош аеродром.

Нешто во задно време почнаа да заебаваат телеком, проблеми со телевизија и интернет со подолги прекини и тоа во централно градско подрачје, центар карпош аеродром.
Паци...

А како е овој рутер FRITZ!Box Fon WLAN 7270 кој го нудат наместо стариот (белиот) Speedport исправен што стои, викаат иста германска фирма ги произведува и двата, а дека првиот е многу подобар од вториот, на 080012345 викаат дека е моментално нивниот најдобар рутер. Дали некој има искуство со ваков рутер и дали навистина е најдобар?

А како е овој рутер FRITZ!Box Fon WLAN 7270 кој го нудат наместо стариот (белиот) Speedport исправен што стои, викаат иста германска фирма ги произведува и двата, а дека првиот е многу подобар од вториот, на 080012345 викаат дека е моментално нивниот најдобар рутер. Дали некој има искуство со ваков рутер и дали навистина е најдобар?

И јас сум заинтересиран за информација. Го користам рутерот на моите на горниот спрат(куЧа), а бидејќи има армирана плоча(фарадеев кафез), сигналот не ми е баш најдобар. Секое и мало подобрување за мене значат многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom