Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Може и Милан да се проба. Во добра форма се. Плус за Каљари нема да игра Најнголан кој е можеби најдобар поединец сезонава.
Во комбинација со Интер и уште некоја на голови може да се изигра нешто ради реда утре.

Ти само чекај анализи од други,може и ќе фатиш некој денар така.
Абе земи си билтенот на маса,отвори гугл,резултати.ком и разно разни страни,разгледај каде има добри коефиценти,дали за чист 1 или 2 или второ јаче,или ГГ,ГГ3+.

Те приметувам од кога си регнат на форумов,како лења пита се однесуваш,само чекаш анализи од некого,се да ти е стокмено на готово.

А чекај малце ??? Зошто е отворена темава ??? За да се пофалиш дека те заебала некоја утакмица ? да се пофалиш дека си фатил 200 денари ? За што ? И кажи што ти смета тоа како јас се однесувам, немораш да ги читаш моиве мислења...

Темава е отворена за да се споделуваат и коментираат типови, ама гледам во последно време служи само за разни глупости...

Еден тикет на голови.
Астон Вила - Вест Хем 0-2
Манчерстер Утд. - Евертон ГГ и 3+
Каљари - Милан ГГ и 3+
Интер - Киево ГГ и 3+
и фенербахче ГГ и 3+
Коефициент: 39 :)

John Galt Ти ја препишав Barca B - Guardalajar - 2 @ 4.5 коефициент опасен тип (y)
5 коефициент во Спорт Лајф.
Се надевам си добитен, за разлика од мене.

Услов фаќам 4/5 (меѓу кои и оваа утакмица) ама горе во фикс наместо Борусија Дортмунд у кладилница ми ја ставиле Ајнтрахт Франкфурт ГГ3+ а тикетот ми го уплати еден колега, и нормално нели паднав
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 02:53 ---
GG Ticket
20:45 Vitesse - PSV

Tip: GG @ 1.45

15:30 Moenchengladbach - Leverkusen

Tip: GG @ 1.65

20:45 Lazio - Napoli

Tip: GG @ 1.75

16:00 Chelsea - Wigan

Tip: GG @ 1.8

Повеќе на:

http://stamford.bloger.index.hr/default.aspx

Честитки ако ме препиша некој :)

А чекај малце ??? Зошто е отворена темава ??? За да се пофалиш дека те заебала некоја утакмица ? да се пофалиш дека си фатил 200 денари ? За што ? И кажи што ти смета тоа како јас се однесувам, немораш да ги читаш моиве мислења...

Темава е отворена за да се споделуваат и коментираат типови, ама гледам во последно време служи само за разни глупости...

Ало типац,темава убаво пишува за што е,а не е за некој член од форумов што се разбира барем малку од кладилница,да го тагнеш и да му пишеш,ај брат напрај ми едно ливче,мене мозокот ми е закржлавен од играње дота по цел ден и манијачење на фб.
Темава е отворена за да се поставуваат типови со анализи какви такви,а не за барање некој член да ти напраи ливче,а ти да фатиш на негова мака,капиш ?

Подобро читај ја само темава,види кој член што тип ќе остави,отвори си билтен и резултати.ком и разгледај.
Уште 3-4 добри типа со издржани анализи,стави 100 денари и ајт со здравје.

Палермо-ГГ,3 пак ќе ја наместат стоките и мислам дека ќе примат барем еден гол од офназивната екипа на Пескара

Рома-2 Време е Рома да победи со нов тренер и нова мотивација против слабата Сампдорија..Ламела ќему ја дупни глата

Манчестер Јунајтед-1 Фергусон ќе ги стрела иргачите сите до еден ако не освојат титула до крајот..одлична можност да се одлепат уште повеќе и треба да се врати стариот долг кон Евертон..мотив плус да ги исплескаат

Њу Јорк-1 Клиперси моментално не знаат кај терат

Интер-1 Милито се враќа

Бенфика-2 Оти се Бенфика

Порто-1 Оти се Порто

Манчестер најубаво да се види со каков состав ке излезе утре, па после да се уплаќа...

100% сум сигурен дека нема да изгубат утре, ама им претстои дуел со Реал Мадрид во среда...
Овде имаат шанса да се коцкаат, со оглед на лошата форма на Сити...

GG ми е некако посигурен тип...

Ако излезат со брзи крила, со Керик и Клеверли по средина, и Руни и Перси напред, би ја пуштил и 1&3+...

Нешто што ми се мота по глава, и ке го пуштам утре на ситно, Перси дава гол...

Астон вила е некако пенал за GG, зошто умрениве играа 5/5 ГГ...
Плус оптимистички и Астон Вила повеќе од 2 гола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom