сакам да си купам телефон од ибеј, цената му изнесува околу 230 долари со се достава, читав дека не се плаќало царина, туку само 18% ДДВ. Некое искуство?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
IZGLEDA NESTO TI FALI>MOZE nekoja bukva da si utnalНе е само за ибеј, секаде на секоја официјална страна кај шо имат знак од Пејпал мојш да пазариш.
ОУ ЈОУР ГАД!!, ти пријателе незнајш шо зборвиш или така мене ми се чинит (јер се дрогирам)
Бидејќи си купила од алиекспрес и не ти се допаѓа производот го ставаш на ибеј а тоа му доаѓа слично како пазар3 или реклама5 па го продаваш поскапо.aj edno prasanje ova paypalov e najveke za kupuvanje za na ebay??
posto site naracki sto gi imam na net se od aliexpress a gledam istite proizvodi se epten poskapi na ebay.
Неважи во овој случај, со македонскиот пејпал не можеш да продаваш, тука е најголемата болка.Бидејќи си купила од алиекспрес и не ти се допаѓа производот го ставаш на ибеј а тоа му доаѓа слично како пазар3 или реклама5 па го продаваш поскапо.
За да одат во банка да земат кредит и да ги потрошат на ebay. После цел свој живот да рмбаат за да ги вратат, ете затоа.@sneui Па шо го донесоја Пејпал кога немаат пари луѓево?
Кој ти вика?Неважи во овој случај, со македонскиот пејпал не можеш да продаваш, тука е најголемата болка.![]()
Со македонскиот пејпал не може да примаш пари исто како српскиот е. Само можеш да плаќаш и евентуално рефунд да добиеш.Кој ти вика?
Ќе си платиш и ќе си го надоградиш во бизнис