Oрхидеја Дукова

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
1.946
Од неодамна на нашата естрада се појави младата и атрактивна пејачка Орхидеја Дукова од Велес.Па да слушнеме мислења за неа од вас драги Кајганџии.

Еве го нејзиниот прв официјален спот

Истата песна со нејзини фотографии

Оооо сограѓанката моја. Со оглед на тоа што (дежа ву) се појавија многу антиталентовани личности на естрадава ни наша Орхидеја е супер. Барем во споредба со нив. Ми се допаѓа како пее, не е лоша... Ќе видиме понатаму како ќе ја биде. Секое добро.:smir:

Го познавам девојчево и можам да кажам дека има многу поголеми гласовни способности од оние што можат да се видат во песнава,интересно звучи и очекувам многу од неа

Колку годинки е оваа?:vozbud:
Добра е бе, далеку подобра од скоро сите на естрадава ни. Се надевам ќе дотурка далеку.

Колку годинки е оваа?:vozbud:
Добра е бе, далеку подобра од скоро сите на естрадава ни. Се надевам ќе дотурка далеку.

Мислам дека е 18-19 години, девојчето се појави во „Мојата ѕвезда“ на Сител телевизија, поточно кај Лила во емисија, има добри гласовни можности, само да не испадни сеа ја има, па за некој месец ќе ја заборавиме, како и останатите овакви пеачки

Мислам дека е 18-19 години, девојчето се појави во „Мојата ѕвезда“ на Сител телевизија, поточно кај Лила во емисија, има добри гласовни можности, само да не испадни сеа ја има, па за некој месец ќе ја заборавиме, како и останатите овакви пеачки
Не е многу разлика, година дена не е многу.:pos:
Не гледам телевизија, па не ја ни имам забележано досега. Добра е, се надевам ќе ја биде, и ќе стане позната надалеку.:D

Типичен македонски естрадник.Ништо повеќе.Ваквите со лопати се ринат на овие простор.

Привлечна млада дама. Јас би ја обљубил.

Од прво слушање не сум нешто импресиониран на музички план. Убаво пее, не велам не, ама се надевам дека ќе ја чујам со некоја поубава песна отколку оваа на Охрид фест.

Привлечна млада дама. Јас би ја обљубил.

Од прво слушање не сум нешто импресиониран на музички план. Убаво пее, не велам не, ама се надевам дека ќе ја чујам со некоја поубава песна отколку оваа на Охрид фест.

Хахаха. Добро крцкалче нали?

се надевам дека знае да пее во живо и дека не е една од низата пеачки кои е поради забава на сцена!
инаку спотот е супер но песната не ми е нешто посебно.

баш е згодна (малава) барем на спотов а малава можам да си дозволам да кажам зашо е на моја возраст...има надеж!

се познавам со неа....иначе мирно девојче со фин карактер...(само за крцкање) :drk:

Само не знам што бара сељакот Маленко во спотов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom